Protecția corpului

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 878

Setati descendent
13 878
pe pagina
95 878

Anumite ocupații necesită o protecție suplimentară a corpului în timpul lucrului. În acest caz, hainele de lucru bine ajustate pot fi de ajutor. Acest lucru reduce riscul de deteriorare a pielii și a părților individuale ale corpului.

Îmbrăcămintea de lucru ar trebui să se potrivească cu tipul de muncă pe care o faceți. Dacă lucrați în aer liber, aveți nevoie de îmbrăcăminte de lucru care să vă protejeze de frig, cum ar fi mâneci sau jachete de lucru și pantaloni de ploaie. Pentru zilele mai reci, vă recomandăm, de asemenea, gama noastră largă de lenjerie de corp termică. Acesta va crește semnificativ confortul de a lucra afară în perioada de toamnă și iarnă. Oferta noastră include, printre altele, tricouri și pantaloni termoactivi. Sunt confecționate dintr-o țesătură specială tricotată care asigură o căldură plăcută și, în același timp, nu supraîncălzește corpul.

Îmbrăcămintea de protecție disponibilă în magazinul nostru este, de asemenea, o soluție practică pentru persoanele care lucrează în interior. Cămășile de lucru propuse sunt confecționate din țesătură de flanelă în carouri. De asemenea, sunt disponibile modele din denim. Ambele opțiuni sunt disponibile în diferite dimensiuni și asigură libertatea de mișcare în timpul lucrului. De asemenea, acestea vă permit să creați o ținută estetică. În plus, oferim veste confortabile, salopete de lucru și pantaloni. Sunt foarte confortabile și practice - sunt realizate din materiale durabile, reducând în același timp riscul de abraziune sau tăiere a pielii. Au o mulțime de buzunare pentru toate uneltele de care aveți nevoie pentru a face lucrări mici. Există, de asemenea, spațiu pentru telefonul mobil sau pentru documente. În această categorie veți găsi, de asemenea, cămăși confortabile cu mânecă scurtă, hanorace și geci de lucru.

Consultați gama noastră completă de încălțăminte de protecție, precum și accesoriile pentru protecția mâinilor și genunchilor. Oferim, de asemenea, produse de protecție a vederii și a auzului.