Lacăte și accesorii

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 22

Setati descendent
48 22
Pagina
pe pagina
91 22

Dacă doriți să securizați obiectele depozitate, de exemplu, în subsol sau într-un dulap din vestiar, veți avea nevoie de lacătul potrivit. În oferta noastră veți găsi cu siguranță un produs care să vă satisfacă pe deplin nevoile. La ce anume ar trebui să mă uit atunci când aleg un lacăt?

În oferta noastră veți găsi două tipuri de bază de lacăte - lacăte cu băț și lacăte cu tijă. Primele au un ochi în formă de arc și sunt încă cele mai populare modele de lacăte. Cel de-al doilea, lacătele cu tijă, au un ochi cu tijă dreaptă și sunt mai rezistente și mai puternice decât lacătele. Acestea sunt recomandate pentru utilizarea în cazul în care blocarea este coliniară. Acestea pot fi văzute de obicei la porți, dulapuri sau intrări în depozite și pivnițe.

O soluție interesantă este, de asemenea, un lacăt cu combinație, în care se folosește un cod special în locul unei chei pentru deschidere. Acest tip de lacăt este utilizat de obicei la dulapuri, de exemplu, în vestiare în sălile de socializare sau în vestiarele din sălile de sport. Le puteți folosi pentru a fixa bagajele și, de asemenea, pentru a fixa o bicicletă.

Atunci când alegeți un lacăt cu un cod sau o cheie, acordați atenție în primul rând grosimii și lungimii mânerului. Acești parametri sunt cei care reduc riscul ca lacătul să fie ușor de deteriorat și ca bunurile dumneavoastră să fie furate. Cu cât lungimea este mai mică și lacătul este mai gros, cu atât securitatea este mai bună.

În oferta noastră veți găsi lacăte de la mărci precum: Bastion, Defort, Top Tools sau Topex. Există modele cu cheie și codate, cu diferite dimensiuni și forme, ceea ce face mult mai ușoară alegerea lacătului potrivit. Dacă nu știți exact ce lacăt să alegeți, vă rugăm să contactați angajatul nostru. Aceștia vă vor ajuta să faceți o alegere.