Sănătate și siguranță

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 1408

Setati descendent
73 1408
pe pagina
2 1408

Îmbrăcăminte pentru sănătate și siguranță

La locul de muncă, siguranța este întotdeauna o prioritate. Este adesea responsabilitatea angajatorului să asigure condiții adecvate, precum și accesorii și îmbrăcăminte pentru angajați. În funcție de natura sarcinilor care urmează să fie îndeplinite, va fi important să se garanteze îmbrăcăminte de lucru cu proprietăți antistatice, echipată cu benzi reflectorizante sau adecvată pentru lucrul la temperaturi ridicate sau în condiții de iluminare insuficientă. Îmbrăcămintea de lucru este adesea principalul mijloc de protecție pentru a asigura siguranța.

Îmbrăcăminte de lucru

Acest tip de îmbrăcăminte poate fi împărțit în mai multe secțiuni. Pentru a fi pe deplin pregătiți pentru muncă, este necesar să se protejeze diferite zone sensibile. Această categorie include:

  • îmbrăcăminte de lucru pentru ochi și față,
  • protecția capului,
  • îmbrăcăminte de lucru pentru corp,
  • încălțăminte de lucru pentru picioare,
  • protecție auditivă
  • protecție respiratorie,
  • protecția mâinilor,
  • protecție pentru genunchi.

Uneori, o măsură de protecție de bază, cum ar fi o vestă reflectorizantă sau o îmbrăcăminte de avertizare pentru a crește vizibilitatea lucrătorilor, este suficientă. Alteori, va fi necesară o îmbrăcăminte de siguranță adecvată pentru condiții extreme.

Îmbrăcăminte de lucru

Cu toate acestea, indiferent dacă sunteți în căutarea de haine de lucru pentru lucrătorii din producție, seturi de haine pentru aplicații medicale, cizme de lucru pentru sudori, haine pentru curățenie, șorțuri de lucru sau popularele halate - cel mai important aspect este ca acestea să se potrivească muncii, să fie confortabile și să aibă materii prime de înaltă calitate.

Ar trebui să alegeți îmbrăcăminte de lucru ieftină sau de înaltă calitate?

În magazinul nostru online FIXERO, nu trebuie să alegeți între îmbrăcăminte de lucru de înaltă calitate și prețuri mici. Prețurile atractive, un amestec de bumbac de bună calitate sau materiale sintetice și o manoperă solidă reprezintă baza ofertei noastre. Fie că sunteți în căutarea de pantaloni de lucru, îmbrăcăminte pentru construcții, tricouri, jachete, veste sau chiar pantaloni scurți pentru bricolaj - gama de îmbrăcăminte de lucru oferă produse care îndeplinesc toate cerințele normelor de sănătate și siguranță.

Înlocuiți îmbrăcămintea de lucru veche cu una nouă

Printre producătorii de îmbrăcăminte de lucru, îi veți găsi pe cei care oferă îmbrăcăminte de protecție potrivită atât pentru iarnă, cât și pentru vară. Fie că este vorba de îmbrăcăminte, articole de siguranță sau gadgeturi utile și diverse accesorii. Mărcile NEO și VERTO oferă îmbrăcăminte de lucru certificată și conformă cu standardele UE. Îmbrăcămintea de lucru de protecție este supusă multor restricții, așa că merită să o înlocuiți în mod regulat. Munca fizică necesită, de asemenea, îmbrăcăminte sigură, durabilă și deosebit de utilă în situațiile în care sănătatea sau chiar viața este în pericol.

Îmbrăcămintea de protecție oferită în magazinul FIXERO va satisface cele mai exigente așteptări. Vă recomandăm jachete, pantaloni sau tricouri în mai multe variante de culori și pentru diverse scopuri.