Bluze și jachete de lucru

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 152

Setati descendent
50 152
pe pagina
78 152

În cadrul activității dvs. desfășurați adesea activități în aer liber și vă expuneți astfel la diferite condiții meteorologice? Apoi, veți avea nevoie de hainele de lucru potrivite pentru zilele mai reci. Oferim o gamă largă de hanorace din materiale calde și plăcute la atingere. De asemenea, acestea sunt rezistente la deteriorări mecanice. Vedeți, de exemplu, hanorace fabricate din țesătură ripstop, care este mai rezistentă la întindere, zgâriere, sfărâmare și rupere.

Pentru munca în condiții periculoase, de exemplu, pe drumuri, recomandăm în special îmbrăcăminte de lucru reflectorizantă. Datorită inserțiilor reflectorizante și a culorilor strălucitoare, veți fi mai vizibil, atât pe timp de zi, cât și după lăsarea întunericului.

Printre numeroasele propuneri de pe site veți găsi, printre altele, hanorace de diferite grosimi. Recomandăm puloverele de lucru pentru zilele răcoroase și bumbacul sau poliesterul subțire pentru zilele mai calde. În funcție de model, hanoracele sunt disponibile atât în versiunea pentru bărbați, cât și în cea pentru femei. De asemenea, puteți alege culoarea care vi se potrivește cel mai bine. Pe lângă acestea, există și hanorace cu modele, cum ar fi moro în culoarea clasică verde închis, dar sunt disponibile și alte versiuni.

Unele hanorace au glugă și fermoar. Veți găsi, de asemenea, și modele cu cap peste cap. Căutați hanorace cu multe buzunare. Acestea vă vor ajuta să transportați obiecte mici pe care trebuie să le aveți mereu la îndemână.

Consultați celelalte articole de îmbrăcăminte de protecție din magazinul nostru. Oferim jachete, pantaloni și cămăși de lucru, precum și echipamente de protecție corporală, cum ar fi măștile de praf.