Capse și cuie

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 15

Setati descendent
39 15
Pagina
pe pagina
8 15

Cuie

Cuiele sunt un element de bază și esențial în trusa de scule a oricărui pasionat de bricolaj. Cunoscute ca fiind una dintre cele mai vechi piese de îmbinare a materialelor, ele au făcut posibilă construirea unor clădiri de bază și a unor structuri mai avansate cu câteva mii de ani în urmă.

Există mai multe tipuri de unghii. Acestea pot fi caracterizate prin formă, tip, material, culoare sau scop. Magazinul Fixero oferă aceste tipuri de accesorii în multipack-uri și seturi practice.

Cuie pentru construcții

Cuie robuste pentru beton, panouri MDF sau scânduri. De asemenea, se utilizează pentru pâslă de acoperiș sau pentru construcția acoperișului (cuie pentru căpriori). Indispensabil pentru renovări, construcții de case sau bricolaj.

Cuie pentru structuri din lemn

Un bun exemplu de acest tip de cuie sunt cuiele de tâmplărie, cunoscute și sub denumirea de cuie cu filet inelar. Utilizarea lor se limitează în primul rând la îmbinarea perfectă a lemnului. Acestea se caracterizează prin forma lor specifică, ondulată. Acestea au inele convexe de-a lungul aproape întregii axe, ceea ce reduce la minimum riscul de smulgere.

Utilizarea lor în tâmplărie și în atelier este ideală pentru diferite tipuri de construcții din lemn.

Cuie pentru tapițerie

Acestea sunt un tip de cuie decorative, adesea placate cu nichel și cu un cap sferic. Acestea au un aspect estetic deosebit de plăcut, motiv pentru care sunt adesea folosite pentru a fixa tablouri, decorațiuni de perete sau pentru a tapița mobilierul cu țesături adecvate.

Pini de plastic

Accesorii utile care acționează ca elemente de fixare și de securitate suplimentare. Există tipuri separate pentru modele de fațadă, pentru crearea de izolație termică, pentru beton sau pentru șuruburi electrice.

Nu uitați să alegeți modelul potrivit pentru tipul dumneavoastră de unghii. Magazinul Fixero oferă, de asemenea, filtre și recipiente de depozitare. Răsfoiți cu îndrăzneală, căutând inspirație pentru bricolaj.