Chei reglabile

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 35

Setati descendent
63 35
Pagina
pe pagina
19 35

O cheie reglabila este o unealta care poate fi folosita pentru a slabi sau strange o piulita sau un surub .

Are un locas de prindere (partea in care se potriveste piulita sau surubul), care este de dimensiuni reglabile. Cheia reglabila functioneaza prin rotirea unui surub, care este situat in partea de jos a capului. In timp ce cheile obisnuite pot fi utilizate doar pe o piulita de dimensiuni particulare, o cheie reglabila poate fi utilizata pe o gama mult mai larga de dimensiuni de piulite. Cheile reglabile sunt utile atunci cand lucrati la masina sau la bicicleta dvs. sau cand faceti instalatii sanitare.

Atunci când este întrebată cu ce asociază o cheie reglabilă, o persoană obișnuită va răspunde probabil fără ezitare că o asociază cu munca unui instalator. De fapt, acest tip de unealtă manuală este foarte des folosit de instalatori. Cheile reglabile vă permit să strângeți cu ușurință șuruburi, piulițe sau țevi. Datorită formei lor specifice, acestea permit prinderea șurubului sau a țevii chiar și atunci când aceasta se află deja în sistemul de instalații sanitare. Acest lucru vă permite, de asemenea, să manevrați liber unealta.

Cheile reglabile sunt, de asemenea, reglabile în lățime, astfel încât materialele de diferite dimensiuni pot fi manipulate cu o singură unealtă.

Cheile reglabile includ modelele cu prindere:

  • automată,
  • franceză,
  • cu cârlig,
  • suedeză.

În oferta noastră puteți găsi chei cu diferite intervale de reglare. Recomandăm, printre altele, produse ale unor mărci renumite, precum Topex sau Top Tools. Printre numeroasele oferte, veți găsi, de asemenea, multe chei reglabile Neo. Toate uneltele au o formă ergonomică pentru a facilita prinderea în timpul lucrului. Modelele selectate sunt acoperite în plus cu un strat antiderapant. Acest lucru vă oferă o aderență fermă, chiar și atunci când aveți mâinile transpirate. Uneltele sunt fabricate din materiale robuste care vă permit să lucrați chiar și sub presiune mare.

Pe lângă modelele reglabile, puteți găsi și alte tipuri de chei, cum ar fi:

  • chei Allen,
  • chei de torsiune,
  • chei pentru țevi.

De asemenea, sunt disponibile seturi de chei diferite. Oferim o gamă de produse de protecție pentru a vă proteja corpul și fața împotriva rănilor în timp ce lucrați în atelier. Luați legătura cu experții noștri care vă pot ajuta să alegeți uneltele potrivite pentru munca dumneavoastră.