Ciocane rotopercutoare și demolatoare

Vizualizare ca Grila Lista

10 Articole

Setati descendent
33 10
pe pagina
24 10

 

Un ciocan rotopercutor, sau simplu rotopercutor, este o mașină-unealtă cu burghiu care acționează și printr-o succesiune repetată de lovituri.

La generarea impulsului îndreptat spre materialul prelucrat este folosit un mecanism pneumatic sau electromagnetic.

Un ciocan rotopercutor are trei moduri de lucru: ciocan perforator, găurire prin sfredelire și combinația dintre cele două: ciocan perforator + sfredelire. Atunci când rotopercutorul e folosit în modul de ciocan perforator pur, el funcționează asemenea unui picamer.

După construcția sa și modul de utilizare, un ciocanu rotopercutor se aseamănă cu bormașina. Una din diferențele de bază dintre rotopercutor și bormașină este putearea mașinii. În timp ce la rotopercutor energia loviturii ajunge până la câțiva Joule, la bormașină aceasta este nesemntificativă și de obicei nici nu este indicată. În practică, un rotopercutor este mult mai eficient la găurirea betonului, față de o bormașină cu funcție adițională de ciocan percutor.

Un ciocan rotopercutor de demolare portabil este un echipament electric specializat care este utilizat în timpul diferitelor tipuri de lucrări de construcții grele.

Este cel mai des utilizat în lucrările de renovare, demolare și demolare. Datorită acestuia, este ușor atât să se facă o mică gaură, de exemplu, într-o podea, cât și să se îndepărteze un perete întreg. Așa-numitul baros este ideal ca instrument pentru zdrobirea betonului și a lutului umed sau înghețat, printre altele. Echipamentul este, de asemenea, foarte util atunci când se lucrează cu pereți groși din diferite materiale, nu numai beton, ci și cărămidă sau piatră. În plus, ciocanul electric de demolare poate fi utilizat pentru a săpa în soluri moi și pentru a sparge asfaltul și trunchiurile groase de copaci.

Ciocanul de demolare poate fi folosit cu succes atât de constructorii profesioniști, cât și de cei care au un atelier acasă. În cazul amatorilor, unealta este utilă, de exemplu, la îndepărtarea gresiei sau a tencuielii în timpul unei renovări generale. De asemenea, îl puteți folosi pentru a reconstrui un trotuar sau o alee pentru mașini pe proprietatea dumneavoastră.

Puterea unui ciocan rotopercutor.

Atunci când vă gândiți ce ciocan de demolare să alegeți, merită să acordați atenție forței unei singure lovituri a echipamentului și energiei de impact. Cu cât acestea sunt mai mari, cu atât materialul poate fi descompus mai greu. Puterea corespunzătoare a dispozitivului este, de asemenea, importantă. Magazinul nostru vă oferă ciocane de demolare profesionale Graphite. Puterea acestora variază de la 1.050 W până la 1.700 W, astfel încât puteți alege cu ușurință un model adaptat nevoilor dumneavoastră.

Ciocanele de demolare din oferta noastră se disting prin mânerele principale confortabile acoperite cu un material antiderapant, precum și prin mânerele suplimentare care vă permit să ajustați liber poziția în orice unghi. Acest lucru garantează confortul și siguranța completă în utilizare.

Ciocanul vine cu un set de accesorii utile. De asemenea, produsele sunt însoțite de o husă sau un cufăr pentru depozitare și transport.