Chei pentru țevi

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 14

Setati descendent
46 14
Pagina
pe pagina
90 14

Cheile pentru țevi sunt foarte populare în rândul persoanelor angajate în diverse tipuri de reparații și lucrări de atelier, atât în mod profesional, cât și ca hobby.

Mecanicii le apreciază în mod deosebit, deoarece acestea permit deșurubarea sau strângerea șuruburilor de la roți și alte piese auto. Acestea facilitează munca în locuri greu accesibile. Datorită formei lor specifice și mecanismului de acțiune, acestea pot fi utile și la deșurubarea șuruburilor strânse.

Cheile pentru țevi cu soclu își primesc numele de la forma lor caracteristică. Acestea seamănă cu un tub lung cu una sau mai multe găuri care facilitează manevrarea sculei, de exemplu, cu o tijă lungă a cărei grosime corespunde diametrului găurii. Oferim, de asemenea, chei combinate, în cazul în care mufele au forme diferite. Cele cu mufă hexagonală pot fi utilizate împreună cu cheile cu capătul deschis pe care le oferim și noi. Recomandăm în special cheile combinate, care sunt și mai versatile și mai ușor de utilizat.

Printre numeroasele noastre oferte, veți găsi chei pentru țevi de la mărci precum Top Tools sau Topex, care sunt apreciate atât de pasionați, cât și de profesioniști. În plus față de modelele individuale disponibile în diferite dimensiuni, oferim și seturi. Acestea includ chei pentru țevi și biți pentru chei pentru țevi.

De asemenea, vă încurajăm să verificați gama noastră largă de alte chei care sunt utile în orice atelier. A se vedea, de exemplu, cheile Allen, utile la asamblarea mobilei sau la repararea unei biciclete. Iar pentru pasionații de bricolaj care fac o varietate de lucrări, vă recomandăm seturile noastre de chei care includ un set complet de unelte pentru a facilita reparațiile profesionale și cele de bricolaj.