Mandrine

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 14

Setati descendent
66 14
Pagina
pe pagina
91 14

Mandrinele de găurit vă permit să extindeți considerabil funcționalitatea mașinii dumneavoastră de găurit.

Acestea vă permit să montați burghie și burghie, altele decât cele standard. De exemplu, șaibe. Cu mandrina de găurit potrivită, nu este nevoie să cumpărați o mașină nouă pentru a găuri.

Trebuie doar să alegeți un mandrină cu un arbore și puteți crea cu ușurință o gaură într-un material precum:

  • lemnul,
  • plasticul,
  • placa de pal,
  • compozit 
  • oțel.

În oferta noastră veți găsi mai multe tipuri de mandrine pentru burghie. Unul dintre cele mai populare este mandrina de găurit cu autofixare. Puteți alege dintre modelele cu cheie și mandrinele menționate mai sus pentru ferăstraie cu clichet. În această categorie veți găsi, de asemenea, ferăstraie tubulare, pe care le puteți utiliza cu anumite modele de burghie.

Produsele prezentate pe site sunt realizate de mărci cunoscute, precum Graphite și Verto, specializate în producția de unelte de mână. Oferă, de asemenea, unelte electrice de înaltă calitate, inclusiv burghie, astfel încât puteți fi siguri că accesoriile pe care le achiziționați vor fi compatibile cu echipamentul cu care le veți folosi. Dacă nu știți ce tip de mandrină sau ferăstrău de găurit ar trebui să alegeți, vă rugăm să contactați personalul nostru. El vă va răspunde la toate întrebările și vă va ajuta să faceți alegerea corectă.

Vedeți și oferta noastră largă de unelte de mână. Dintre produsele propuse, o atenție deosebită merită șurubelnițele cu vârf magnetic. În afară de acestea, în această categorie veți găsi și ciocane, dălți, dălți și multe alte produse utile în atelier.