Chei imbus

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 87

Setati descendent
12 87
pe pagina
34 87

Set chei imbus pentru diferite

Unul dintre cele mai comune tipuri de chei si surubelnite, utilizat in principal pentru insurubarea mobilei, diverse lucrari de atelier si de finisare in casa sau in gradina. De asemenea, ace s sunt utile in atelierul auto si in service-ul de biciclete. Acestea permit indeplinirea rapida a sarcinilor si lucreaza in locuri greu accesibile.

Set imbus - tipuri trusa imbus cu maner, imbus hexagonal, imbus Torx

Fiecare set chei imbus tip este, de obicei, fabricat din otel cromat vanadiu durabil. Acest material contribuie la rezistenta unor imbusuri tip L sau hex la coroziune si le permite sa fie utilizate confortabil timp de multi ani. Cheile Allen sunt disponibile in mai multe dimensiuni diferite si in mai multe tipuri specifice.

Acestea se disting in categoriile:

  • hexagonala
  • chei Torx cu maner

Produsele noastre sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni, pentru a se potrivi cu diferite nevoi. Indiferent ca ai nevoie de chei imbus 4 mm, de 5 mm, 6 mm, 7 mm sau chiar si mai mari de atat de 9 mm sau pana la 17 mm, te invitam sa descoperi ofertele noastre online!

Diferite tipuri specifice de chei imbus includ modele hexagonale si chei Torx cu maner. Fiecare dintre aceste tipuri isi are propriile aplicatii specifice si adesea este necesara o selectie variata pentru a face fata unei game diverse de surse de imbusare.

Cheile imbus tip L hexagonale sunt cele mai des intalnite, iar varietatea dimensiunilor lor le face potrivite pentru o varietate de proiecte. Pe de alta parte, o trusa 40 chei imbus Torx cu bila si maner sunt proiectate pentru a oferi o aderenta mai buna si pentru a preveni deteriorarea suruburilor, fiind ideale pentru aplicatii unde este important sa se evite alunecarea sau deteriorarea suprafetelor.

Imbusuri hexagonale

Dupa cum sugereaza si numele, o cheie tip hexagonala Allen are forma unui hexagon obisnuit. O astfel de cheie este cunoscutasi sub numele de cheie cu ampoule. De obicei, aceasta seamana cu litera „L” si poate fi folosita cu o surubelnita cu bit sau chiar un clichet.

Cheie Torx

Cheia Torx se caracterizeaza prin varful sau in forma de stea cu sase varfuri, care se potriveste la multe suruburi obisnuite. Aceasta este adesea utilizata in mecanica auto, de exemplu pentru a schimba placutele de frana.

Tipurile de chei Torx sunt: chei cu soclu, chei cu stifturi, chei torx cu gaura H sau TR, chei Torx fara gaura si chei Torx MAX. Acestea difera usor in ceea ce priveste constructia si scopul lor.

Set chei imbus tip Allen

Cel mai bine este sa ai la indemana un set 9 chei imbus Allen, astfel incat sa poti aborda multe sarcini fara sa iti faci griji cu privire la diferitele dimensiuni ale capetelor de suruburi. Nu ocupa mult spatiu, dar se vor dovedi nepretuite atunci cand insurubezi o garderoba noua, ajustezi schimbatoarele de viteze pe bicicleta sau strangi o sa sau un ghidon.

Seturi de chei Allen

Magazinul Fixero ofera, de asemenea, unelte Allen in set 6 imbus sau set 8 chei. In functie de nevoile tale, alege una cu unul sau mai multe tipuri de biti, metrici si in inci. Organizatorul iti va permite sa iti pastrezi cheile Allen in ordine si sa le iei cu tine din atelier la orice destinatie.

Cheile Allen stelate sunt utile in orice atelier

Nimeni care isi completeaza o trusa de unelte manuale de baza nu poate face fara chei Allen. Forma lor caracteristica este familiara oricarui pasionat de bricolaj, ciclist si, de asemenea, oricarei persoane care a asamblat vreodata mobila pe cont propriu.

Aceste unelte mici extralungi au o forma curbata caracteristica, cu un capat hexagonal sau pentagonal, in functie de suruburile pentru care sunt folosite. Cheile Allen pot fi gasite uneori si sub numele de chei imbus cu cap sferic cu amprenta sau chei pentru tevi. Acest din urma termen se refera tocmai la forma lor caracteristica.

Unele tipuri de chei imbus 2 mm de mana sunt folosite doar in ateliere, dar cheile Allen ar trebui sa se gaseasca in fiecare casa. Dupa cum se pare, acestea sunt utile nu numai pentru reparatii mecanice sau pentru insurubarea mobilei. Chiar si trusele de bricolaj pentru copii si puzzle-urile metalice 3D au nevoie de ele.

Comanda online chei imbus cu livrare rapida!

In oferta noastra vei gasi, printre altele, produse ale unor marci precum Topex sau Top Tools. Veti gasi, de asemenea, multe chei imbus cu bila printre numeroasele noastre oferte. Toate aceste accesorii sunt apreciate atat de persoanele care se ocupa in mod profesionist de reparatii, cat si de pasionatii pasionati de bricolaj.

In functie de nevoile tale, poti alege chiar si un set imbus canelate extra lungi sau o cheie cu o singura fiola. Disponibila in dimensiuni de la 1.5-8 mm, 1.5-10mm pana la 19 si de la T10 la T55, poti crea singur un set imbusuri. Poti alege, de asemenea, dintr-o selectie de 7 piese, 8 piese sau un set 9 chei imbus sau set 9 chei Torx gata facut.

Consulta celelalte accesorii de care vei avea nevoie in atelier. Recomandam, printre altele, cutii de scule practice si diverse tipuri de menghine, set imbus Torx care vor face mult mai usoara munca cu piesele mici.

Cheile Allen sunt utile in orice atelier.

Nimeni care își completează un set de unelte manuale de bază nu poate face fără chei Allen. Forma lor caracteristică este familiară oricărui pasionat de bricolaj, ciclist și, de asemenea, oricărei persoane care a asamblat vreodată mobilă pe cont propriu. Aceste unelte mici au o formă curbată caracteristică, cu un capăt hexagonal sau pentagonal, în funcție de șuruburile pentru care sunt folosite. Cheile Allen pot fi găsite uneori și sub numele de chei cu amprentă sau chei pentru țevi. Acest din urmă termen se referă tocmai la forma lor caracteristică.

Unele tipuri de chei de mână sunt folosite doar în ateliere, dar cheile Allen ar trebui să se găsească în fiecare casă. După cum se pare, acestea sunt utile nu numai pentru reparații mecanice sau pentru înșurubarea mobilei. Chiar și trusele de bricolaj pentru copii și puzzle-urile metalice 3D au nevoie de ele.

În oferta noastră veți găsi, printre altele, produse ale unor mărci precum Topex sau Top Tools. Veți găsi, de asemenea, multe chei Allen Neo printre numeroasele noastre oferte. Toate aceste accesorii sunt apreciate atât de persoanele care se ocupă în mod profesionist de reparații, cât și de pasionații pasionați de bricolaj.

În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți alege chiar și o cheie cu o singură fiolă. Disponibil în dimensiuni de la 1,5 la 19 și de la T10 la T55, puteți crea singur un set de chei Allen. Puteți alege, de asemenea, dintr-un set gata făcut de chei hexagonale și pentagonale (conținutul exact depinde de set și de producător).

Consultați celelalte accesorii de care veți avea nevoie în atelier. Recomandăm, printre altele, cutii de scule practice și diverse tipuri de menghine care vor face mult mai ușoară munca cu piesele mici.