Chei tip T

Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

Setati descendent
50 6
pe pagina
39 6

Diferite tipuri de chei sunt utile în fiecare atelier.

Dacă doriți să vă completați echipamentul pentru locul de muncă sau atelierul de hobby, acordați atenție la cheile de broșă. Acestea facilitează slăbirea șuruburilor cu filet hexagonal. Atunci când alegeți echipamente pentru atelierul dumneavoastră, acordați o atenție deosebită cheilor în L cu tija în formă de T. Acest design face posibilă slăbirea chiar și a șuruburilor foarte strânse și a șuruburilor din locuri greu accesibile. Cheile cu cheie sunt utile, de exemplu, în atelierele mecanice și în atelierele de reparații.

Cheile L disponibile în magazinul nostru sunt fabricate din materiale robuste. Datorită acestui fapt, puteți lucra cu ele fără să vă faceți griji că o presiune mai mare va deteriora unealta. Printre ofertele noastre, veți găsi produse ale mărcilor Neo și Topex. Acestea sunt cunoscute și apreciate atât de profesioniști, cât și de pasionați. În afară de unelte de mână, oferă, de asemenea, haine de lucru și produse de protecție corporală. Dacă sunteți interesat de aceste tipuri de accesorii, consultați categoria Sănătate și siguranță.

În magazinul nostru, cheile de arbore sunt disponibile în diferite dimensiuni, astfel încât să puteți alege una care să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră. Merită să alegeți câteva unelte din această gamă pentru a crea un set de chei la îndemână. Vedeți și alte tipuri de chei, inclusiv chei Allen, chei cu soclu și chei cu inel. Dacă vă întrebați ce tip să alegeți, contactați consultantul nostru. Aceștia vă pot ajuta să luați o decizie și vă pot sfătui cu privire la produsele din gama noastră care vi se potrivesc.