Clești

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 108

Setati descendent
82 108
pe pagina
57 108

Clește combinat (clește combinat și clește de sertizare)

Fie că sunteți în căutarea unor clești, clești reglabili, clești combinați sau alte tipuri de clești, le veți găsi pe toate într-un singur loc la Fixero. Acesta este unul dintre cele mai populare tipuri de unelte care nu ar trebui să lipsească din niciun atelier profesional sau casnic. Este foarte utilă în timpul renovărilor sau pentru bricolajul de zi cu zi.

Clește multifuncțional

Cunoscuți și sub numele de clești, aceștia sunt una dintre cele mai populare unelte din trusa de scule a oricărui pasionat de bricolaj, dar și din atelierul amatorilor. Acestea sunt utilizate pentru a îndoi și a ține în mod convenabil piesele, pentru a îndepărta izolația de pe cablurile electrice sau pentru a tăia tuburi și fire de orice lungime.

În ceea ce privește designul, acestea seamănă cu foarfecele clasice, dar utilizarea lor este mult mai largă, iar construcția lor este mult mai robustă. Există mai mult de o duzină de tipuri de clești în oferta magazinului Fixero, care sunt potrivite pentru multe situații diferite.

Clește de sertizare

Aceste tipuri de clești, cunoscuți sub numele de clești de sertizare, se caracterizează prin utilizarea lor profesională. Există modele pentru profile metalice și clești pentru fire delicate. Acestea se remarcă prin faptul că sunt potrivite pentru instalarea cablurilor electrice sau telefonice, pentru lucrul la tablă și pentru lucrări la acoperișuri.

Clește reglabil

Aceștia sunt clești reglabili speciali necesari pentru a fi utilizați în instalațiile sanitare. Acestea sunt concepute astfel încât nu numai că pot slăbi sau strânge o varietate de șuruburi și bolțuri, dar, deoarece sunt reglabile, pot fi utilizate și pentru diferite diametre de țevi fără a fi nevoie să se schimbe foarte des unealta.

Cleștii reglabili au, de obicei, o suprafață practică și zimțată a fălcii, care garantează o prindere sigură și confortabilă.

Clește cu cap

Dacă sunteți în căutarea unor tăietori de capăt pentru tăierea firelor și cablurilor tari sau moi, atunci tăietorii de capăt sunt alegerea perfectă. Cleștele este îndoit exact în modul potrivit pentru a obține un design de clește. Datorită unui astfel de cap, pasionatul de bricolaj nu are nevoie de multă energie pentru a tăia. Astfel, el se poate concentra pe realizarea rapidă și precisă a lucrului.

 

Gasitii o gama larga de clesti in magazinul nostru Fixero.com.ro