Chei

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 935

Setati descendent
77 935
pe pagina
46 935

Chei

Chei de atelier și chei speciale

Fiecare pasionat de bricolaj are în atelier sau în cutia de scule un set de chei preferate, pe care le consideră utile pentru reparațiile zilnice sau ocazionale. Alegerea instrumentelor potrivite este, de bună seamă, cheia succesului. Atunci când le cumpărați, merită să țineți cont de utilitatea lor, dar și de scopul lor și de materialul din care sunt confecționate.

Chei cu capătul deschis

Acestea fac parte din echipamentul de bază al unui atelier. Acestea sunt indispensabile în multe situații și vor funcționa bine atât pentru pasionații de bricolaj, cât și pentru profesioniști. Avantajul lor este prețul scăzut și durabilitatea ridicată, astfel încât nu aveți nevoie de multe resurse pentru a asambla un set de chei care să poată face față diametrelor piulițelor și șuruburilor obișnuite.

Chei cu capătul deschis

Un tip de chei cu capătul deschis sunt cheile combinate. Acestea se caracterizează prin două capete diferite - un capăt cu un mâner de lucru în formă de C și celălalt cu un ochi conceput pentru a prinde cu precizie un șurub sau o piuliță. Astfel, deșurubarea pieselor nu le deteriorează.

Chei cu cheie cu soclu

Un echipament esențial pentru atelierul auto sau pentru pasionații de automobile. Setul de chei pentru socluri permite schimbarea rapidă a acestora. Mânerul cu clichet vă permite, de asemenea, să lucrați cu piulițe și șuruburi de diferite diametre.

Tipuri de chei cu soclu

Cheile cu soclu sunt oferite în diverse seturi care conțin o varietate de prize. În funcție de faptul că vor fi folosite pentru reparații de biciclete sau de mașini, alegeți-le pe cele care corespund dimensiunii și scopului pe care le veți folosi cel mai des.

Nu uitați că aveți, de asemenea, posibilitatea de a alege între chei cu clichet și chei de impact - concepute pentru lucrări cu cuplu ridicat, în care seturile de chei au fost fabricate din materiale speciale ranforsate.

Chei Allen

Cunoscute și sub numele de chei cu ampoule, acestea sunt unelte utilizate pe scară largă, cu o secțiune transversală hexagonală. Acestea sunt în formă de L. Acestea sunt utilizate, de exemplu, pentru a slăbi sau strânge șuruburile la asamblarea mobilei. Acestea sunt, de asemenea, o necesitate pentru fiecare atelier de lucru acasă. Oferite individual sau în seturi pe site-ul Fixero, acestea sunt utile în multe situații diferite.

Chei dinamometrice

Cheia dinamometrică este concepută pentru lucrări de precizie. Acesta vă permite să strângeți șuruburile cu forța potrivită, fără a vă face griji că veți deteriora componentele. Este un instrument pentru profesioniști, cu un scop foarte precis. Atunci când cumpărați o astfel de cheie, acordați atenție dimensiunilor sale și dimensiunii unității.