Materiale abrazive

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 187

Setati descendent
45 187
pe pagina
15 187

Abrazivii sunt substanțe minerale speciale (naturale sau artificiale) care, atunci când sunt măcinate sub formă de granule sau pulberi, capătă caracteristicile unor lame tăietoare.

Acest lucru le conferă un grad ridicat de duritate, permițându-le să pătrundă pe suprafața piesei de prelucrat chiar și sub o presiune ușoară.

Abrazivii sunt folosiți pentru o gamă largă de lucrări de șlefuire, lustruire și netezire pe toate tipurile de suprafețe. Acestea se prezintă sub forma unor instrumente diferite, care sunt folosite atât de profesioniști, cât și de amatori. În magazinul nostru veți găsi o gamă extrem de largă de abrazivi, pe care o puteți adapta cu ușurință la nevoile dumneavoastră.

De exemplu, vă oferim bureți abrazivi, care sunt ideali pentru șlefuirea suprafețelor delicate sau curbate. Acestea sunt potrivite pentru netezirea (umedă sau uscată) a materialelor, cum ar fi chitul și compușii pentru geamuri, tencuiala, diferite tipuri de vopsea, lemnul, metalele, acoperiri de lac sau materiale plastice.

Oferim, de asemenea, pietre de șlefuit care pot fi combinate cu un burghiu sau un polizor. Datorită unui set de accesorii mici, puteți netezi cu ușurință diverse suprafețe care necesită o precizie ridicată.

Oferim, de asemenea, șmirghel clasic, care ar trebui să se regăsească în cutia de scule a fiecărui pasionat de bricolaj. Pentru utilizatorii mai pretențioși, oferim pânză abrazivă.

Cei interesați de rectificarea mașinilor ar trebui să acorde, de asemenea, atenție la: curele fără sfârșit, țesături abrazive, ochiuri abrazive, discuri abrazive și discuri cu lamelă. Sortimentul bogat al magazinului nostru face posibil ca toată lumea să găsească ceva pentru sine.

Va prezentam din gama noastra:

Hârtie abrazivă velcro GRAFIT (nr. ref. 55H940) cu diametrul 125 mm și granulație K60, cu orificii.

Dedicat pentru:

  • șlefuirea vopselelor,
  • lacurilor,
  • suprafețelor din lemn,
  • metal.

Orificiile permit utilizarea la mașinile de șlefuit cu sistem de extracție a prafului. Produs cu suport de hârtie E conceput pentru șlefuire mecanică. Învelișul semideschis al hârtiei (80-90% din suprafața hârtiei este acoperită cu granule abrazive (oxid de aluminiu)) garantează o eficiență mai mare de lucru și reduce riscul de colmatare. Închiderea cu velcro permite înlocuirea rapidă a discului abraziv uzat. Proiectat pentru montare pe polizoare orbitale și excentrice. Marca GRAPHITE oferă o gamă largă de scule electrice care îndeplinesc cerințele profesioniștilor.

Abrazivii pe care îi vindem provin de la producători consacrați, cum ar fi Verto, Graphite și Top Tools. Aceasta este o garanție a calității ridicate a produsului.

Materiale abrazive pentru o finisare eficienta

Abrazivii sunt substante minerale speciale (naturale sau artificiale) care, atunci cand sunt macinate sub forma de particule sau pulberi, capata caracteristicile unor lame de taiere. Acest lucru le confera un grad ridicat de duritate, permitandu-le sa patrunda pe suprafata pieselor de prelucrat chiar si sub o presiune usoara.

Abrazivii ofera multiple posibilitati de utilizare in prelucrarea lemnului si a diferitelor suprafete: de la slefuire si lustruire pana la netezire. Acestea se prezinta sub forme de disc, hartie, burete sau rola si sunt folosite atat de profesionisti, cat si de amatori. 

In magazinul nostru vei gasi o gama extrem de larga de abrazivi, pe care o poti adapta cu usurinta la nevoile proiectului tau de amenajare sau de constructii. Te invitam sa descoperi modelele si sa iti alegi produsul preferat in functie de materialul pe care urmeaza sa il prelucrezi.

Abrazivi premium pentru debavurare si finisarea la nivel profesionist

Cu o gama variata de materiale abrazive, suntem alegerea ideala pentru oricine se ocupa de prelucrarea lemnului sau proiecte de bricolaj care implica lucrul cu metale dure (otel) si neferoase (alama). Pentru proiectele de bricolaj, vei gasi in oferta noastra hartia de smirghel clasica si panza abraziva, doua accesorii esentiale in trusa oricarui pasionat de acest domeniu.

Printre produsele noastre se numara bureti abrazivi, perfecti pentru a da finisajul dorit suprafetelor delicate sau curbe. Acesti bureti sunt raspunsul ideal pentru netezirea atat a materialelor uscate, cat si a celor umede, precum chitul, compusii pentru geamuri, tencuiala, vopsea, lemn, metale, lacuri sau materiale plastice.

Daca esti in cautarea unor optiuni mai versatile, iti punem la dispozitie si pietre de slefuit care pot indeparta reziduuri cu ajutorul unor burghie sau polizoare, oferindu-ti posibilitatea de a obtine finisaje precise pe o varietate de suprafete.

Cei interesati de rectificarea masinilor ar trebui sa acorde atentie rolelor abrazive, materialelor abrazive tip pasle, discurilor abrazive si discurilor cu lamela. Datorita gamei variate de produse din magazinul nostru, fiecare poate gasi ceva potrivit pentru nevoile sale.

Caracteristicile definitorii ale unui material abraziv

Pentru a intelege concret cat de eficiente sunt materialele abrazive in lucrarile de curatare si finisare, iti prezentam un produs optim pentru slefuirea suprafetelor din metal si lemn. 

Hartie abraziva velcro GRAFIT (nr. ref. 55H940) cu diametrul 125 mm si granulatie K60, cu orificii:

Acest material abraziv este dedicat pentru slefuirea diferitelor suprafete, inclusiv vopsele, lacuri, suprafete din lemn si metal. Prin urmare, produsul poate fi utilizat intr-o varietate de aplicatii de finisare si pregatire a suprafetelor plane sau curbate.

Orificiile permit utilizarea la masinile de slefuit cu sistem de extractie a prafului. Produs cu suport de hartie E conceput pentru slefuire mecanica. Invelisul semideschis al hartiei (80-90% din suprafata hartiei este acoperita cu granule abrazive (oxid de aluminiu)) garanteaza o eficienta mai mare de lucru si reduce riscul de colmatare.

Datorita sistemului Velcro de inchidere, acest disc abraziv poate fi inlocuit rapid atunci cand s-a uzat sau nu mai ofera performanta dorita. Acest lucru face procesul de schimbare a discului rapid si convenabil. Materialul este proiectat pentru a fi utilizat cu polizoare orbitale si excentrice, ceea ce il face potrivit pentru o varietate de aplicatii si echipamente.

Este important de mentionat ca acest produs este parte a gamei de unelte electrice oferite de marca Graphite, care este cunoscuta pentru satisfacerea cerintelor profesionistilor. 

Comanda online materiale abrazive pentru proiectul tau de finisare!

Indiferent de natura proiectului tau, in oferta magazinului nostru online vei gasi cate un produs potrivit! Oferta noastra reuneste produse de la producatori consacrati, cum ar fi Verto, Graphite si Top Tools. Aceasta este o garantie pentru standardele ridicate de calitate ale produselor pe care le oferim.

Te invitam sa consulti selectia de produse si sa alegi produsul potrivit pentru nevoile proiectului tau! Pentru a beneficia de livrare rapida a produselor preferate, alege modelele cu disponibilitate imediata in stoc, iar noi ne asiguram ca acestea ajung in cel mai scurt timp la tine. Pentru comenzi mai mari de 300 lei, transportul este gratuit!