Cămăși de lucru

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 28

Setati descendent
85 28
Pagina
pe pagina
10 28

Lucrul într-un atelier sau pe un șantier de construcții nu înseamnă că trebuie să purtați haine de protecție întinse și incomode. În gama noastră veți găsi o selecție largă de îmbrăcăminte de lucru și de protecție la modă, confortabilă și durabilă. De exemplu, cămășile clasice de flanelă de lucru, care sunt croite pentru a se potrivi corpului. Acestea sunt fabricate din țesături durabile care sunt rezistente la deteriorări mecanice minore, cum ar fi întinderea și abraziunea.

Toate modelele sunt disponibile în mai multe dimensiuni. În plus, croiala confortabilă a hainelor de lucru asigură libertatea de mișcare. În același timp, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la obiectele libere care intră în mașina la care lucrați sau care vă încurcă în timp ce faceți alte lucruri.

Puteți alege din cămășile de flanelă confecționate din țesătură clasică în carouri. De asemenea, puteți alege cămăși de lucru din denim în diferite nuanțe de albastru. Fiecare cămașă are buzunare mici în piept pentru obiecte mici, cum ar fi documente sau un telefon mobil. Gulerul, manșetele și butoniera sunt întărite suplimentar pentru a le face și mai rezistente la deteriorări mecanice. Cămășile din denim au, de asemenea, elemente decorative minimaliste, cum ar fi cusăturile decorative la jug sau întăriturile buzunarelor într-o culoare mai închisă.

În oferta noastră veți găsi și alte articole de îmbrăcăminte de lucru. A se vedea, de exemplu, pantalonii de avertizare și pantalonii de lucru de la Neo, care oferă nu numai îmbrăcăminte, ci și echipamente de atelier, de exemplu, unelte de mână.