Lenjerie de corp termică

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 24

Setati descendent
60 24
Pagina
pe pagina
14 24

Munca dumneavoastră presupune să stați mult afară, indiferent de condițiile meteo? Atunci știți cât de important este să aveți un echipament potrivit care să vă ofere nu numai libertate de mișcare și protecție împotriva abraziunilor și a rănilor minore, ci și împotriva frigului. Îmbrăcămintea standard "de ceapă" nu va face treaba, deoarece straturile de îmbrăcăminte vă vor limita mișcările, făcând munca mai puțin confortabilă și mai puțin eficientă. O soluție mult mai bună este lenjeria de corp termică bine adaptată.

Veți găsi o gamă completă de mărimi și culori de tricouri și pantaloni termici care să se potrivească cu hainele de exterior. Sau pur și simplu alegeți îmbrăcăminte termică în culoarea care vă place cel mai mult. Sunt confecționați dintr-o țesătură plăcută la atingere, care lasă pielea să respire, astfel încât să nu vă supraîncălziți, prevenind în același timp pierderea de căldură. Țesătura evacuează bine umezeala, astfel încât nu simțiți disconfortul care apare atunci când purtați haine călduroase confecționate din alte materiale. Croiala clasică, dreaptă a lenjeriei termice asigură o potrivire bună. Acest lucru înseamnă că nu se va strânge și nu se va îndepărta atunci când este purtat sub îmbrăcăminte exterioară.

Vă rugăm să rețineți că lenjeria noastră intimă este confecționată astfel încât să nu irită și să nu frece corpul.

Lenjeria noastră de corp termică este potrivită și pentru sportivi, cum ar fi alergătorii care se antrenează în aer liber pe vreme rece.

În magazinul nostru veți găsi, de asemenea, îmbrăcăminte de lucru exterioară, cum ar fi pantaloni sau cămăși, precum și jachete cu elemente reflectorizante pentru a face munca mai sigură în timpul construcției de drumuri, de exemplu.