Chei inelare

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 42

Setati descendent
73 42
Pagina
pe pagina
20 42

Cheile inelare sunt indispensabile in orice atelier

Fiecare meșter și fiecare profesionist are propria trusă esențială. Acest lucru ar trebui să includă, printre altele, chei inelare, care sunt foarte utilizate în mecanică, printre altele. Recomandăm în special modele precum cheia inelară pentru tasare. Această cheie este deosebit de utilă pentru a slăbi șuruburile strânse în situații în care este dificil să faceți acest lucru cu alte unelte. Construcția sa întărită înseamnă că puteți folosi un ciocan pentru a o apăsa atunci când deșurubați și nu se va întâmpla nimic cu cheia.

Un alt grup de produse din această categorie pe care îl recomandăm sunt cheile inelare cu clichet. Aceasta este o soluție pentru cei care apreciază libertatea și confortul în munca lor. Această cheie face mult mai ușoară manevrarea în jurul unui șurub, chiar și atunci când este greu de ajuns la el. Pentru locurile greu accesibile, vă recomandăm, de asemenea, chei inelare decalate. Acestea funcționează foarte bine în special pentru lucrări la partea inferioară a caroseriei unei mașini. Aceste chei sunt, de asemenea, potrivite pentru lucrări care necesită mai multă forță.

În oferta noastră, veți găsi produse de mărci renumite, cum ar fi chei cu capătul deschis Topex sau Top Tools. Recomandăm în special modelele reversibile, care vă vor economisi spațiu prețios în atelier. Un alt produs care merită menționat este cheia combinată Neo. Datorită lor, puteți adăuga un alt instrument funcțional în setul de instrumente. Iar dacă sunteți în căutarea unei idei de cadou pentru o persoană iubită care iubește bricolajul, luați în considerare un set de chei inelare. În funcție de model, seturile includ de la 3 la 12 bucăți de chei. Dacă achiziționați un set ca și cadou, puteți adăuga și o cutie de scule practică, pe care o veți găsi, de asemenea, în oferta noastră.