Seturi și accesorii tubulare

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 132

Setati descendent
46 132
pe pagina
50 132

Uneltele de mână reprezintă echipamentul de bază al fiecărui atelier, atât profesional, cât și casnic. O cheie cu soclu este o necesitate, deoarece ajută la slăbirea sau strângerea șuruburilor cu cap hexagonal sau cu 12 capete. O cheie cu soclu accelerează în mod semnificativ lucrările de reparații și de reparații cu aceste tipuri de șuruburi.

Printre multe dintre produsele noastre, veți găsi chei cu soclu marca NEO, care sunt apreciate de profesioniști. Oferta include atât chei simple, cât și seturi întregi care oferă posibilitatea de a schimba prize. Acestea reprezintă o soluție pentru persoanele care lucrează cu șuruburi de diferite dimensiuni. Printre produsele mărcii NEO, puteți găsi și chei cu clichet. Pentru pasionații de bricolaj, oferim, de asemenea, chei de soclu de la Topex, care este specializată în producția de echipamente pentru ateliere și studiouri de hobby. Atelierul dumneavoastră nu poate fi lipsit de un astfel de produs, cum ar fi o cheie de soclu. Acesta este un instrument deosebit de util în cazul în care înșurubați mobilă sau reparați biciclete.

Cheile de soclu pe care le oferim au o formă ergonomică. Mânerele au un finisaj special care le face ușor de ținut, chiar și atunci când sunt ude. Șuruburile sunt fabricate din materiale robuste, astfel încât nu se deformează, chiar și atunci când sunt supuse la forță. De asemenea, acestea sunt rezistente la zgârieturi minore.

Vă rugăm să rețineți că oferim, de asemenea, o gamă de alte accesorii care fac mai ușoară utilizarea cheilor noastre de soclu. Aceasta include produse precum prize individuale. Dacă vă întrebați ce mărime să alegeți, vă rugăm să consultați personalul nostru. El vă va ajuta să faceți achiziția corectă.