Masina de frezat

Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

Setati descendent
65 3
pe pagina
59 3

Masina de frezat - indispensabila cand se lucreaza cu lemn

Indiferent daca lucrezi cu lemnul in mod profesional sau doar ca hobby, vei gasi in oferta noastra un produs perfect adaptat nevoilor tale. Acest tip de instrument este deosebit de potrivit pentru profilare, rabotare, precum si pentru fabricarea si restaurarea mobilierului. In plus, am pregatit un router care este ideal si pentru prelucrarea materialelor lemnoase, a materialelor plastice sau a aluminiului.

O masina de frezat lemn este un dispozitiv de mare putere (in functie de model, acesta poate ajunge pana la 1300 W) care combinata cu un motor eficient, poate functiona pentru o perioada lunga de timp si iti permite sa efectuezii o prelucrare precisa a materialului selectat.

Modelele individuale au, de asemenea, o gama diferita de viteze - de obicei de la 11500 la chiar 34000 rpm. Acest tip de echipament este creat in asa fel incat este posibil sa se lucreze cu el in siguranta pe diferite tipuri de suprafete.

Puteti achizitiona accesorii suplimentare in set, cum ar fi: o brosa pentru frezare circulara, un adaptor pentru aspirarea prafului, o clema, o cheie, un manson de ghidare si un ghidaj din aluminiu. Accesoriile exacte din kit depind de model si de producator.

Masina de frezat verticala vs. masina frezat orizontala - care este diferenta

In functie de lucrare, poti avea nevoie de o masina de frezat verticala sau o masina de frezat orizontala. Principalul avantaj al unei masini de frezat verticale este ca poate prelucra cu usurinta fetele verticale ale pieselor de lucru. Aceasta este o caracteristica utila pentru prelucrarea suprafetelor plane, crearea canelurilor verticale si realizarea gaurilor in linie dreapta.

Masina verticala electrica de la Verto cu mandrina reglabila de pana la 8 mm de 1200 W este un exemplu de masina de frezat nuturi care are reglaj fin si care poate fi folosita din unghiuri mai dificil de atins. Aceasta are o pornire lina si permite frezarea gaurilor, a canelurilor, a marginilor si a profilelor. Este dotata cu turatie reglabila, dar poate sa regleze si adancimea de frezare.

Masinile de frezat verticale permit reglarea unghiului si sunt potrivite pentru lucrari de adancimi mai mari. 

In ceea ce priveste avantajele masinii de frezat orizontale, aceasta este ideala pentru prelucrarea lemnului, dar si a metalelor. Sunt foarte utile pentru suprafetele mari si in cele mai multe cazuri este nevoie de o masa de lucru pentru a eficientiza procesul prelucrarii materialelor. 

Pe site avem doua modele de masini orizontale, de la Graphite. Prima are 1300W si o mandrina cu dimensiunile cuprinse intre 6 mm si 12 mm. Aceasta poate atinge pana la 280000 de rotatii pe minut si asigura o manipulare usoara pe orice tip de suprafata, datorita manerelor ergonomice care permit o prindere sigura. Masina vine la pachet cu un incarcator rezistent, cu o lungime de 3 m. 

Al doilea model de masina de frezat are 510 W si este conceputa pentru lucrari de profilare fina a marginilor. 

Poti gasi masini de frezat de calitate premium in oferta Fixero!

Daca ai nevoie de o masina de frezat muchii, o masina de canelat si o masina de gaurit toate într-un singur dispozitiv, atunci o masina de frezat de la Fixero este ceea ce cauti. Pentru a creste nivelul de productivitate, rezultat din procesul optim de prelucrare al materialelor, alege o masina care iti permite reglarea vitezei si a adancimii maxime.

Accesoriile suplimentare pentru freze se achizitoneaza separat. Fixero te poate indruma spre alegerea modelului de masina de frezat care corespunde nevoilor tale. Recomandam depozitarea masinilor, cu tot cu accesorii intr-o valiza plastic. Nu uita ca pe Fixero gasesti orice accesoriu ai avea nevoie pentru ca lucrarile tale sa aiba rezultatul mult asteptat!