Șurubelnițe

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 35

Setati descendent
37 35
Pagina
pe pagina
84 35

Șurubelnițele sunt una dintre cele mai populare unelte. Le puteți găsi practic în fiecare atelier sau casă.

Acestea facilitează semnificativ deșurubarea piulițelor și a șuruburilor. Acestea sunt recomandate în special atunci când există un bun acces la elementul care trebuie deșurubat. Acest lucru permite manevrarea ușoară a sculei. Designul cheii, combinat cu un material durabil, permite deșurubarea eficientă chiar și a șuruburilor puternic strânse.

În oferta noastră, veți găsi chei cu o singură față și cu două fețe de la mărci precum Topex, Neo sau Top Tools, care sunt apreciate atât de profesioniști, cât și de amatorii de bricolaj. Datorită selecției mari de dimensiuni, puteți alege o astfel de cheie care va funcționa perfect în atelierul dumneavoastră.

Pentru pasionații ocazionali de bricolaj, recomandăm chei simple. Pentru profesioniști și entuziaști entuziaști ai bricolajului, am pregătit produse suplimentare, cum ar fi seturi complete. Un set de chei este, de asemenea, o idee interesantă de cadou pentru o persoană dragă care iubește diverse tipuri de lucrări în atelier. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți alege un set de chei format din 6 sau 12 piese. În funcție de produs, cheile sunt oferite în ambalaje din carton sau din plastic. Sunt incluse și cutii speciale de depozitare (seturi selectate).

Dacă munca în atelier este pasiunea dumneavoastră și vă completați acum inventarul, consultați celelalte categorii.

În oferta noastră, veți găsi și alte unelte de mână, cum ar fi:

  • șurubelnițe,
  • ciocane,
  • cuțite de chit,

Precum și o gamă de unelte electrice: burghie, șurubelnițe și multe altele. Vă recomandăm, de asemenea, să purtați îmbrăcăminte de protecție, inclusiv mănuși și ochelari de protecție. Acestea vă vor face munca în atelier mult mai sigură.