Chei de țevi

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 16

Setati descendent
70 16
Pagina
pe pagina
64 16

Cheile pentru țevi ar trebui să se afle în trusa de scule a fiecărui pasionat de bricolaj - fie că este profesionist sau amator.

Aceste accesorii sunt foarte utile în multe situații. Acestea sunt unul dintre cele mai populare tipuri de chei cu soclu. Cheile pentru țevi au o formă specifică care aduce aminte de litera "L". Prin urmare, acestea sunt caracterizate de un tijă lungă și de un capăt curbat. Acest design face posibilă strângerea și slăbirea diferitelor articulații în mod precis și convenabil. Pe ambele părți ale cheii pentru țevi există, de asemenea, fante pentru șuruburi de aceeași dimensiune. Este important faptul că aceste unelte de mână au prize hexagonale interschimbabile. Prin urmare, cheile pentru țevi permit înșurubarea și deșurubarea convenabilă și eficientă a șuruburilor, chiar și atunci când acestea sunt grav deteriorate sau blocate. De asemenea, acestea funcționează bine în locașuri și în alte locuri greu accesibile, unde nu este posibilă utilizarea unei chei normale.

Cheile pentru țevi sunt folosite de profesioniști pentru lucrări mecanice, de exemplu în ateliere, în întreprinderi de producție și în diverse servicii (de exemplu, pentru mașini sau utilaje agricole). De asemenea, acestea pot fi utilizate pentru lucrări mici în garaj. De exemplu, acestea sunt perfecte pentru a slăbi roțile mașinilor. De aceea, este întotdeauna o idee bună să le aveți în portbagaj.

Oferta noastră include o varietate de chei pentru țevi de la producători de încredere, cum ar fi Neo și Topex.

Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, astfel încât puteți alege cu ușurință modelul care vă satisface cel mai bine așteptările. Dacă sunteți un pasionat avid de bricolaj, puteți decide să cumpărați câteva unelte și să vă creați singur un set de chei pentru țevi, care va fi perfect adaptat la nevoile dumneavoastră.