Biți de șurubelniță

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 154

Setati descendent
94 154
pe pagina
72 154

Dacă sunteți unul dintre acei entuziaști ai bricolajului, știți cât de important este să aveți la îndemână toate uneltele și accesoriile de care aveți nevoie. Dorim să vă facem munca mai ușoară, așa că în magazinul nostru veți găsi nu numai scule electrice, ci și o gamă largă de accesorii pentru acestea. În această categorie, vă prezentăm biți de șurubelniță pe care îi veți folosi atunci când lucrați cu șurubelnițe, șurubelnițe și burghie.

În special, veți găsi o gamă largă de biți. Acestea includ biți de impact, care sunt ideali pentru lucrări grele, cu cuplu mare.

Rețineți că acestea au dimensiuni diferite ale biților. În funcție de firmă și de model, acestea pot fi, de asemenea, codificate pe culori, ceea ce facilitează găsirea burghiului potrivit pentru șurubelnița dvs. atunci când le păstrați pe toate într-un singur recipient.

Unele modele sunt vândute în seturi. Puteți alege biți care au aceeași formă, dar de dimensiuni diferite. Recomandăm, de asemenea, seturi care conțin biți diferiți.

De asemenea, sunt disponibile prize cu impact și adaptoare. Modelele selectate pot avea, de asemenea, biți magnetici, ceea ce face posibilă lucrul în locuri greu accesibile (șuruburile nu cad în timpul primei faze de înșurubare).

Din gama noastra va prezentam:

Setul de șurubelnițe și biți NEO (nr. ref. 04-196) include 14 elemente de cea mai înaltă calitate. Tija șurubelniței este realizată din oțel CrV durabil, oferind o viață lungă. Șurubelnițele au vârf magnetic. Forma mânerului trilobular cu suport profilat pentru degetul mare reduce efortul mâinii în timpul lucrului și facilitează obținerea cuplului potrivit. Mânerul din două materiale previne alunecarea în mână, este, de asemenea, rezistent la substanțe chimice, uleiuri și grăsimi. Marca NEO satisface așteptările profesioniștilor. 

Burghiele prezentate pe site au fost fabricate de companii precum Graphite sau Verto, care sunt specializate și în crearea de scule electrice. Acest lucru vă oferă încrederea că produsele pe care le alegeți vor fi compatibile cu uneltele dumneavoastră. De asemenea, vă încurajăm să verificați gama de mărci precum Neo, Top Tools sau Topex, care sunt apreciate atât de profesioniști, cât și de pasionați.