Acumulatori scule electrice si incarcatoare

Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

Setati descendent
66 5
pe pagina
88 5

Acumulatori scule electrice pentru un boost si incarcare rapida

In lumea moderna a constructiilor si a lucrarilor de intretinere, gama de scule si unelte electrice a devenit indispensabila. Acestea sunt utilizate intr-o varietate de aplicatii, de la gaurirea si slefuirea lemnului la strangerea suruburilor si taierea metalelor. O componenta esentiala a acestor scule si unelte este setul de acumulatori si incarcatoare, care ofera energie portabila si durabila pentru a mentine echipamentele functionale.

Acumulatorii pentru scule electrice sunt baterii reincarcabile care stocheaza energie electrica sub forma chimica si o elibereaza in mod controlat pentru a alimenta masini de gaurit si insurubat, fierastraie electrice, polizoare unghiulare si toate uneltele de 18V de acest tip.

Tipuri de acumulatori si incarcatoare scule electrice

In selectia noastra online, te intampinam cu o gama variata de optiuni pentru a alimenta cu eficienta echipamentele electrice din seria Graphite. Indiferent daca lucrezi cu o masina de gaurit, un polizor sau oricare alt echipament electric de atelier, vei gasi exact ceea ce iti trebuie in oferta noastra. 

 • Acumulator 18V, Li-Ion de 2 Ah

Bateria de 2.0Ah este potrivita pentru sculele electrice din seria GRAPHITE, avand un indicator LED pentru starea bateriei. Aceasta beneficiaza de un sistem de control electronic al temperaturii si curentului pentru protectia utilizatorului si performanta optima.

 • Acumulator 18V, Li-Ion de 4.0 Ah

Modelul de acumulator Li-Ion de 4.0Ah din gama GRAPHITE Energy+ ofera dublul capacitatii fata de varianta anterioara, asigurand energie suplimentara pentru sarcini mai grele. Pastreaza caracteristicile de reincarcare fara pierdere de capacitate si control electronic pentru durabilitate si fiabilitate.

 • Baterie reincarcabila Graphite Energy+ 18V Li-Ion de 6.0 Ah

Acest acumulator de inalta capacitate, cu 6,0 Ah, este destinat uneltelor fara fir din gama GRAPHITE. Cu o tensiune de 18 V, poate alimenta cu succes uneltele mai mari si sarcinile mai solicitante. Similar celorlalte produse din aceasta serie, acesta poate fi reincarcat fara a suferi o pierdere semnificativa de capacitate in timp. 

 • Incarcator baterie pentru produsele Graphite Energy+ 18V Li-Ion

Acest incarcator Li-Ion 18V poate alimenta rapid acumulatorii Graphite in 45 de minute, datorita curentului maxim de incarcare de 2 x 3A. Este potrivit pentru aplicatii profesionale si industriale, in interior sau exterior, datorita cablului sau flexibil si rezistent de 2 metri

 • Incarcator rapid dublu pentru bateriile Graphite Energy+ 18V Li-Ion

Acest incarcator cu curent maxim de 2.3A este creat pentru incarcarea rapida a bateriilor Graphite. Indicatorul LED ofera informatii despre stadiul de incarcare, iar sistemul de control al tensiunii si temperaturii garanteaza siguranta bateriei si a utilizatorului. 

Caracteristicile acumulatorilor pentru scule Li-Ion

Indiferent daca ai nevoie de un set acumulator pentru bormasina, incarcator pentru acumulator sau un incarcator rapid, in oferta noastra online vei gasi produsele de care ai nevoie pentru buna functionare a uneltelor tale electrice. 

Fiecare acumulator Li-Ion din gama Graphite reprezinta o solutie de alimentare eficienta pentru uneltele electrice din seria Energy+. Acesti acumulatori si incarcatoare pentru scule electrice sunt proiectati pentru a oferi performanta ridicata si flexibilitate in utilizare, facilitand munca in atelierele de constructii profesionale.

Principalele caracteristici ale unui kit acumulatori Li-Ion:

 • capacitate variata: Setul de acumulator si incarcator este disponibil in trei capacitati diferite, fiecare adaptata nevoilor specifice ale utilizatorului: 2 Ah, 4 Ah si 6 Ah. Aceasta gama variata de capacitati permite utilizatorilor sa aleaga un acumulator pentru scule potrivit pentru sarcinile lor individuale
 • reincarcare fara a defecta capacitatea bateriilor: Un aspect crucial al acestui set de acumulatori si incarcator este posibilitatea de a reincarca produsul de mai multe ori fara ca performanta sa fie afectata semnificativ, economisind astfel bani si reducand impactul asupra mediului
 • indicator de incarcare: Toate acumulatoarele din aceasta gama sunt echipate cu un indicator de incarcare, care permite utilizatorilor sa monitorizeze usor nivelul de incarcare al acumulatorului. Acest lucru este util pentru a sti cand sa incepi noul ciclu, respectiv cand este gata pentru utilizare.
 • controlul temperaturii si al fluxului de curent: Controlul temperaturii si al fluxului de curent in timpul incarcarii si descarcarii asigura o utilizare optima a acumulatorului, prevenind supraincalzirea sau supratensiunea, ceea ce poate prelungi durata de viata a acumulatorului

Incarcator de baterii Graphite Energy+ - principale caracteristici

Gama include si incarcatoare dedicate pentru bateriile GRAPHITE Energy+. Fiecare incarcator pentru acumulator Li-Ion este prevazut cu functii pentru incarcarea rapida si eficienta, dar si urmatoarele caracteristici:

 • curent maxim de incarcare: In functie de modelul de incarcator dublu pentru acumulatori 18 V, produsele asigura un curent maxim de incarcare cuprins intre 2.0 Ah si 2.3 Ah
 • incarcator rapid pentru acumulator: Timpul de incarcare variaza in functie de model si capacitatile bateriilor, dar ramane relativ scurt, situandu-se intre 45 si 135 de minute. Aceasta caracteristica permite utilizatorilor sa reincarce setul de acumulatori rapid si sa continue munca in cel mai scurt timp posibil
 • indicator LED: Fiecare incarcator acumulator Li-Ion 18 este dotat cu un indicator LED care afiseaza starea actuala a incarcarii. Acest lucru ofera utilizatorilor informatii esentiale cu privire la progresul incarcarii
 • protectie avansata: dispozitivele sunt echipate cu un sistem de control al tensiunii si temperaturii pentru a asigura protectie completa a bateriei si a utilizatorului. Aceasta caracteristica contribuie la siguranta si durabilitatea bateriilor.

Comanda online acumulatori scule electrice si incarcatoare cu livrare rapida!

Indiferent daca ai nevoie de un acumulator nou pentru uneltele tale sau de un incarcator suplimentar, poti gasi tot ce ai nevoie in oferta noastra online. Avem o gama larga de acumulatori de inalta calitate, compatibili cu produsele din gama Graphite.