Jachete de lucru pentru toamnă - iarnă

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 113

Setati descendent
75 113
pe pagina
26 113

Confortul și siguranța lucrului în aer liber în condiții meteorologice schimbătoare depind în mare măsură de o îmbrăcăminte exterioară selectată corespunzător. Unul dintre elementele ținutei muncitorilor în construcții în aer liber ar trebui să fie jachetele de lucru. O soluție bună sunt modelele reflectorizante, care afectează în mod semnificativ siguranța persoanelor care lucrează, de exemplu, pe șantierele de construcții rutiere. O jachetă de lucru reflectorizantă poate fi confecționată în întregime dintr-un material care sporește vizibilitatea sau poate avea doar inserții din acest material, de exemplu, la manșetele mânecilor și în partea de jos a hainei.

Puteți găsi, de asemenea, jachete de ploaie pe site-ul nostru. Ar trebui să acordați o atenție deosebită modelelor realizate din material softshell. Aceste articole de îmbrăcăminte oferă o protecție excelentă nu numai împotriva ploii, ci și împotriva frigului și a vântului. În timpul iernii, se recomandă gecile de lucru cu protecție suplimentară, care vă vor permite să lucrați chiar și la temperaturi foarte scăzute. Primăvara, modelele realizate din denim rezistent sunt ideale. Croiala confortabilă și dreaptă va asigura libertatea de mișcare în timpul lucrului. Merită menționat faptul că acestea sunt concepute pentru a urma tendințele modei, ceea ce vă permite să mențineți un aspect estetic.

Pentru clienții noștri, am pregătit îmbrăcăminte de lucru adaptată anotimpurilor. Toate modelele sunt disponibile în diferite culori și dimensiuni. Produsele prezentate pot fi purtate atât de bărbați, cât și de femei.

Dacă sunteți în căutarea mai multor articole de îmbrăcăminte de lucru, aruncați o privire la celelalte categorii ale noastre, unde veți găsi, de exemplu, cămăși, cămăși fără mâneci și pantaloni. De asemenea, recomandăm toate tipurile de echipamente de protecție corporală, cum ar fi mănuși de lucru, ochelari de protecție și măști.