Chei combinate și cu clichet

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 187

Setati descendent
44 187
pe pagina
99 187

Împreună cu cheile cu capătul deschis, cheile combinate sunt una dintre cele mai populare unelte de mână.

Le recomandăm în special persoanelor care doresc să economisească spațiu. Datorită combinației funcțiilor de chei și chei inelare, acestea pot manipula diferite tipuri de piulițe și șuruburi. Capătul închis sau parțial deschis facilitează mișcările precise și, astfel, accelerează munca la deșurubarea sau înșurubarea șuruburilor. Pentru și mai mult confort și eficiență, vă recomandăm, de asemenea, cheile combinate cu clichet. Aceste modele sunt potrivite atât pentru atelierele profesionale, cât și pentru cele de acasă.

În magazinul nostru, puteți cumpăra o cheie combinată simplă sau o cheie combinată cu clichet. Vă oferim modele cu dimensiuni și terminații diferite. Puteți alege între chei combinate clasice (cu capătul deschis și închis) și modele cu capătul semi-deschis. O altă soluție interesantă este reprezentată de chei întoarse la 90 de grade, care facilitează lucrul în locuri greu accesibile. Atunci când pregătim o ofertă pentru clienții noștri, avem grijă să selectăm produse de cea mai bună calitate, astfel încât oferta noastră include chei cu capătul deschis de la mărci precum Neo, Top Tools sau Topex.

În plus față de modelele individuale, puteți opta și pentru un set de chei cu capătul deschis. În funcție de nevoile dumneavoastră, un set de chei combinate poate fi format din mai multe piese - de la 4 până la chiar 26. Cheile combinate sunt disponibile și în seturi. Seturile selectate sunt, de asemenea, însoțite de o husă, ceea ce facilitează păstrarea uneltelor în ordine.

Din gama noastra de chei va prezentam:

Cheie combinată cu clichet NEO (ref. 09-068) 19 mm. Clichetul cu 72 de dinți din cheia inelară asigură o muncă rapidă și eficientă. Oțelul crom-vanadiu de înaltă calitate garantează durabilitate pe termen lung. Garanția calității și fiabilității înalte a produsului este certificatul TÜV Rheinland. Brandul NEO satisface așteptările profesioniștilor.

Experții noștri vă ușurează alegerea cheilor care sunt perfecte pentru munca dumneavoastră. În plus față de cheile combinate, vă recomandăm și cheile cu soclu și cheile combinate care alcătuiesc elementele esențiale ale atelierului dumneavoastră.