Clește combinat

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 13

Setati descendent
14 13
Pagina
pe pagina
83 13

Clestele multifunctional este foarte util in orice atelier.

Cleștele multifuncțional, denumit adesea clește, este unul dintre uneltele de mână de bază care ar trebui să se regăsească în trusa de scule a oricărei persoane care se ocupă cu lucrări de reparații și renovare. Acestea sunt deosebit de utile pentru lucrări de precizie. Acestea fac posibilă păstrarea unei varietăți de materiale, care sunt apoi mai ușor de prelucrat. Acestea au adesea o muchie tăioasă între fălci și mâner. Acest lucru facilitează tăierea materialelor cu duritate relativ scăzută, cum ar fi firele. Din acest motiv, această unealtă se mai numește și clește combinat.

Cleștii din oferta noastră au mânere ergonomice, care sunt acoperite cu un material care le face mai ușor de prins. Datorită acestui lucru, chiar dacă mâinile sunt ușor umede, instrumentul nu va aluneca. Sunt disponibile două variante de clești - universal și universal 1000 V. Rețineți, de asemenea, că puteți alege diferite lungimi ale cleștilor - modelele disponibile variază de la 160 la 200 mm.

Produsele prezentate pe site sunt unelte create de mărci precum Neo, Top Tools sau Topex. Acestea sunt companii cunoscute și apreciate nu numai de profesioniști, ci și de pasionați. Acestea răspund nevoilor utilizatorilor și sunt adaptate la cerințele europene de siguranță.

În oferta noastră veți găsi, de asemenea, multe alte produse care vă vor permite să vă creați propriul set de unelte la îndemână.

Consultați gama noastră largă de șurubelnițe, ciocane, dălți, ranga, printre altele.

Sau ușurați-vă munca cu selecția noastră de scule electrice, inclusiv burghie și burghie cu impact.

Avem, de asemenea, o gamă de accesorii pentru aceste unelte.