Clește siguranțe

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 24

Setati descendent
34 24
Pagina
pe pagina
13 24

Inelele Seger, pe care le puteți găsi și sub denumirea de circlips cu arc, sunt componente mici utilizate în principal la mașini.

Funcția lor este de a proteja. Funcția lor este de a împiedica deplasarea unor componente precum angrenajele, rulmenții sau bucșele. Pentru montarea și demontarea acestora trebuie utilizate unelte speciale, cum ar fi cleștele Seger. Datorită formei lor, acești clești fac posibilă plasarea exactă a componentei în locul potrivit pe mașină. Acest lucru reduce, de asemenea, riscul de deteriorare accidentală a componentei.

Cleștele pentru inele Seger poate fi de diferite forme și dimensiuni. Acestea sunt în general împărțite în drepte și curbe. În gama noastră, veți găsi ambele tipuri de clești, cu o divizare suplimentară în clești externi și interni. De asemenea, puteți alege între diferite lungimi, de la 135 la 315 mm.

Oferta noastră include clești cu inel de la mărci renumite, cum ar fi Neo, Topex sau Top Tools, specializate în unelte de mână. Acestea sunt rezistente la deteriorări mecanice și la factori externi. Mânerele au o formă ergonomică și permit lucrul confortabil cu unealta. Acestea sunt fabricate din plastic, a cărui textură permite o prindere sigură, chiar și atunci când aveți mâinile umede.

În plus față de selecția largă de clești, oferta noastră include o serie de alte unelte de mână care vor fi utile atât în atelierele casnice, cât și în cele profesionale. Printre acestea se numără diverse tipuri de șurubelnițe, ciocane, foarfece și raboteze. Și verificați uneltele electrice disponibile pentru a vă ușura munca, cum ar fi șurubelnițele, burghiele cu seturi de burghie și burghie și șlefuitoarele.