Clește sfic

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 22

Setati descendent
14 22
Pagina
pe pagina
11 22

Foarfecele de tăiat lateral (cunoscut și sub numele de clește lateral, clește lateral sau clește de tăiat lateral) sunt unelte de mână simple, dar extrem de utile. Sarcina lor principală este de a tăia diverse materiale, în primul rând cabluri electrice, benzi de montare, fire, diverse tipuri de cabluri sau cordoane (inclusiv cele din metal). Acest tip de echipament este un echipament de bază în setul de scule de asamblare și de service. Frezele laterale pot fi folosite nu numai de profesioniști, ci și de amatori și, prin urmare, nu ar trebui să lipsească din atelierul unui pasionat.

Frezele laterale se disting prin designul lor distinctiv. Uneltele au muchii ascuțite care sunt paralele cu mânerele lor. În plus, acestea au o formă care permite exercitarea unei presiuni mari la tăierea firelor sau a cablurilor.

În magazinul nostru există diferite modele de freze laterale. Acestea diferă în principal prin dimensiuni - sunt disponibile atât unelte lungi de 160 mm, cât și de 180 mm, astfel încât le puteți ajusta în funcție de preferințele dumneavoastră. Oferim produse de la mărci profesionale și dovedite, cum ar fi Topex, Neo și Top Tools, care sunt specializate în furnizarea de echipamente pentru pasionații de bricolaj și profesioniști. Toți cleștii laterali sunt fabricați din oțel carbon, ceea ce reprezintă o garanție a calității lor înalte și asigură, de asemenea, o durabilitate ridicată. De asemenea, au mânere ergonomice acoperite cu material antiderapant, ceea ce le face să se potrivească perfect în mână, iar utilizarea lor este confortabilă și sigură.

Vă recomandăm să vă îndreptați atenția către tăietorile laterale clasice, care sunt ideale pentru multe lucrări. Modelele selectate sunt echipate cu un arc de expansiune, care sporește și mai mult confortul de bricolaj. În magazinul nostru, puteți cumpăra, de asemenea, freze laterale articulate, care garantează o putere de prindere de două ori mai mare cu un efort redus.