Clește cu autoblocare

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 14

Setati descendent
10 14
Pagina
pe pagina
54 14

Clestii de sertizare, foarte utili in orice atelier.

Am pregătit diferite tipuri de unelte de mână pentru pasionații de bricolaj și profesioniști. Practic, fiecare atelier de reparații sau atelier de hobby va avea nevoie de o pereche de clești de sertizare selectați în mod corespunzător. Printre altele, veți găsi clești universali și clești cu strângere automată pentru aplicații de sudură.

Atât cleștele de sudură, cât și cel de morsă sunt disponibile în mai multe variante. Pentru lucrări de precizie, recomandăm în special forma alungită pentru pasionații de bricolaj.

Toate uneltele de pe acest site sunt fabricate din oțel robust, care este rezistent la presiune ridicată și la influențe externe. Uneltele sunt concepute pentru a sta bine în mână. Acest lucru sporește semnificativ confortul de lucru. Modelele selectate au, de asemenea, un mâner cauciucat și turnat, care mărește aderența chiar și atunci când aveți mâinile umede.

În oferta noastră veți găsi produse ale unor mărci precum Neo, Topex sau Top Tools. Acestea sunt companii cunoscute pe piață și apreciate atât de profesioniști, cât și de pasionați. Produc unelte de mână de înaltă calitate pentru atelier, grădină și casă, precum și îmbrăcăminte de protecție și de lucru.

Verificați, de asemenea, oferta largă de scule electrice - în magazinul nostru veți găsi, printre altele:

  • burghie,
  • șurubelnițe,
  • mașini de găurit cu ciocan,
  • accesorii pentru acestea.

Dacă vă întrebați ce echipament exact să alegeți, adresați-vă consultanților noștri disponibili online. De asemenea, îi puteți contacta telefonic. Cu ajutorul lor, puteți alege produsele care să vă satisfacă cel mai bine așteptările.