Ciocan si tarnacop

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 25-36 din 116

Setati descendent
29 116
pe pagina
58 116

Ciocan si tarnacop: unelte profesioanle de tamplarie

Daca esti pe punctul de a-ti completa setul de baza de unelte de mana pentru atelierul tau casnic sau profesional, cu siguranta, nu iti poate lipsi atat un ciocan de cauciuc, cat si un tarnacop mic. Cum pe piata exista mai multe tipuri de unelte disponibile, ar trebui sa intelegi care este diferenta dintre fiecare dintre ele.

Vei avea nevoie de un ciocan tinichigerie cu coada din fibra de sticla? sau poate un ciocan dulgherie? Gandeste-te la ce doresti sa il folosesti inainte de a alege, fiindca vei avea nevoie de un ciocan diferit pentru lucrarile de tamplarie si unul pentru tinichigerie.

Magazinul nostru online iti pune la dispozitie o gama variata de produse de tamplarie la preturi excelente: de la ciocan dulgher profesional pana la ciocane tinichigerie, cat si diferite tipuri de tarnacop. Descopera selectia noastra de produse realizate din materiale de inalta calitate, cu greutati optime de la 400, 500g, 600 g pana la 1 kg, 2kg si peste 5kg.

Echipamente profesionale din categoria ciocane

Esti in cautarea unui echipament potrivit pentru proiectele tale? Te invitam sa arunci o privire la gama noastra de ciocane profesionale. Indiferent daca esti dulgher, tamplar sau muncitor in constructii, este esential sa ai un instrument de incredere in trusa ta de unelte. 

In oferta noastra online, vei descoperi ciocane din cauciuc, tarnacoape, dar si unelte speciale cu care iti poti incepe proiectul fara probleme! Cu o constructie care denota durabilitate si un design ergonomic, aceste piese asigura confort si iti faciliteaza munca, indiferent daca lucrezi cu lemn, fier forjat sau orice alt material.

Pentru lucrarile de baza si pentru infiptul de cuie, nu trebuie sa cauti mai departe de un ciocan dulgher cu maner metalic sau maner din lemn. Fiecare echipament din gama de ciocane dulgher este echipat cu un varf plat pe o parte, perfect pentru infiptul cuielor, si cu un varf special pentru indepartarea cuieilor vechi sau prost infipte.

Daca proiectul tau implica lucrul cu materiale precum tabla sau metal, un ciocan de tinichea este alegerea perfecta. Cu un cap plat pe ambele parti, aceste ciocane sunt proiectate pentru a oferi precizie si putere in egala masura. 

Pentru lucrarile care necesita o atingere mai delicata sau pentru protejarea suprafetelor sensibile, ciocanele de cauciuc sunt optiunea ideala. Acestea sunt perfecte pentru lucrarile de pavaj, zidarie sau orice alt proiect unde este crucial sa eviti deteriorarea materialelor. 

Atunci cand alegi un ciocan clasic sau fara recul, verifica din ce material este confectionat manerul. Poti alege intre ciocane din lemn sau cele care folosesc cauciuc, plastic, otel sau fibra de sticla. Tipul de material va afecta nu numai rezistenta instrumentului, ci si greutatea acestuia.

Comanda online instrumentul potrivit: vezi preturi ciocan sau tarnacop in oferta Fixero!

In oferta noastra vei gasi produse ale unor marci renumite, cum ar fi Neo, Topex sau Top Tools. Printre numeroasele propuneri se numara instrumente pentru prelucrare a lemnului, ciocan de lacatuserie si ciocane pentru zidarie.

De altfel, poti cumpara unelte individuale sau seturi complete. Un ciocan cap rotund cu varfuri interschimbabile si maner fibra de sticla este, de asemenea, o propunere interesanta.

Daca vrei sa iti completezi echipamentul de baza al atelierului, descopera selectia scule de mana si produsele cu utilizare manuala unde vei gasi surubelnite, dalti, dibluri si accesorii uz general. 

De asemenea, te incurajam sa arunci o privire la oferta noastra de scule destinate pentru utilizarea in lucrari de anvergura, inclusiv masini de gaurit, masini de gaurit cu impact si polizoare.