Ciocane și târnăcoape

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 117

Setati descendent
97 117
pe pagina
25 117

Atunci când se completează un set de bază de unelte de mână pentru un atelier casnic sau profesional, un ciocan nu poate lipsi. Există mai multe tipuri de acest instrument disponibile pe piață. Deci, pe care ar trebui să o alegeți pentru a vă satisface așteptările?

În primul rând, gândiți-vă la ce veți folosi cel mai mult ciocanul. Veți avea nevoie de un ciocan diferit pentru lucrările de tâmplărie și de un ciocan diferit pentru tinichigerie. Dacă vă interesează un model de ciocan de bază, căutați modele de tâmplărie. Pe o parte au un vârf plat, ideal pentru a înfige cuie. Pe cealaltă parte se află un vârf care facilitează scoaterea cuielor vechi sau prost înfipte.

Pe de altă parte, un ciocan de tinichea va avea un capăt plat pe ambele părți. De asemenea, căutați ciocane de cauciuc, care sunt ideale pentru lucrările de pavaj. De asemenea, ciocanele de cauciuc pentru zidărie vor fi utile oriunde veți lucra cu materiale delicate.

Atunci când alegeți un ciocan clasic sau fără recul, verificați din ce material este confecționat mânerul. Puteți alege între ciocane din lemn sau cele care folosesc plastic, metal sau fibră de sticlă. Tipul de material va afecta nu numai rezistența sculei, ci și greutatea acesteia.

În oferta noastră veți găsi produse ale unor mărci renumite, cum ar fi Neo, Topex sau Top Tools. Printre numeroasele propuneri se numără ciocane pentru tablă, ciocane pentru zidărie și ciocane pentru tâmplărie. Puteți cumpăra unelte individuale sau seturi complete. Ciocanul cu vârfuri interschimbabile este, de asemenea, o propunere interesantă.

Dacă doriți să completați echipamentul de bază al atelierului, aruncați o privire la secțiunea Scule de mână, unde veți găsi șurubelnițe, pumni și dălți. De asemenea, vă încurajăm să aruncați o privire la oferta noastră de scule electrice, inclusiv mașini de găurit, mașini de găurit cu impact și polizoare.