Slefuitoare orbitale

Vizualizare ca Grila Lista

8 Articole

Setati descendent
88 8
pe pagina
75 8

Slefuitoare orbitale pentru atelierul tau

Masina de slefuit orbitala este ideala pentru slefuirea suprafetelor mari si netede, cum ar fi componentele de mobilier. Un slefuitor orbital profesional finiseaza perfect suprafata pe care lucrezi datorita actiunii sale bazate pe miscarea oscilanta a piciorului rigid.

Daca alegi un slefuitor orbital sau cu vibratii, acesta poate fi utilizat pentru a indeparta murdaria de pe piesele de lucru, precum si pentru lucrari de renovare pentru a scapa de reziduurile de vopsea sau lac vechi. Trebuie, totusi, sa retii faptul ca placutele de slefuit sunt de diferite forme si dimensiuni. In acest fel, le puteti adapta perfect la tipul de material pe care lucrezi si la forma suprafetei.

Un slefuitor orbital electric 150 mm este ideal pentru urmatoarele lucrari:

  • slefuire grosiera a usilor
  • slefuirea suprafetelor curbate sau rotunde
  • slefuirea diferitelor materiale de la lemn, metal, pana la plastic

Alege un slefuitor orbital electric pentru atelierul tau!

Un slefuitor orbital are un design ergonomic, ceea ce sporeste semnificativ confortul de lucru cu acestea. Poti achizitiona scule si echipamente complementare si interschimbabile pentru slefuitoarele orbitale. Acestea includ, printre altele, hartii de slefuit adaptate la dimensiunea picioarelor slefuitoarelor disponibile in oferta noastra.

Hartiile au gradatii diferite, ceea ce iti permite sa obtii diferite efecte de finisare. Cu cat hartia este mai fina, cu atat mai putin agresiva va fi interferenta cu structura suprafetei slefuite. In acelasi timp, acesta va deveni mai fin. Consultantii nostri te vor ajuta sa alegi hartia abraziva potrivita pentru nevoile tale.

Comanda online o masina de slefuit si accesorii cu livrare rapida!

Ai nevoie de un slefuitor orbital in atelierul tau? Consulta oferta noastra si adauga in cos produse de calitate si te bucuri de livrare rapida oriunde in tara! Nu numai ca avem diferite forme si dimensiuni de sabloane de slefuit in gama noastra, dar acestea vin si in diferite dimensiuni. Modelele au, de asemenea, o gama diferita de vibratii: acestea variaza intre 19.000 si 27.000 de oscilatii pe minut. 

Indiferent de parametrii, toate produsele pe care le gasesti pe site-ul nostru sunt realizate din materiale de inalta calitate care asigura durabilitatea acestora. De asemenea, acestea sunt certificate CE, ceea ce inseamna ca polizoarele respecta standardele europene de siguranta.