Borduri de gazon

Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

Setati descendent
48 6
pe pagina
66 6

Dacă doriți să mențineți limite clare între părțile individuale ale grădinii, apelați la borduri pentru gazon. Acesta este un produs care se va dovedi util și la separarea straturilor de legume, a straturilor de flori sau la protejarea arbuștilor sau pomilor fructiferi. Bordurile de gazon sunt deosebit de utile pentru arbuștii fructiferi care au nevoie de mulci de scoarță. Acestea vor reduce riscul ca scoarța să se răspândească pe gazonul dumneavoastră. De asemenea, acestea vă vor permite să vă ocupați mai ușor de estetica grădinii.

Bordurile de gazon disponibile în oferta noastră sunt produse din plastic. Puteți alege modele de culoare verde sau maro. Totul depinde de zona pe care doriți să o îngrădiți. Cele verzi vor funcționa foarte bine mai ales la marginea gazonului, lângă poteci. Cele maro, pe de altă parte, pot fi folosite pentru a separa spațiul pentru plantare sau pentru paturi de flori.

Bordurile din plastic pentru gazon au o formă ondulată și înălțimi diferite. În oferta noastră veți găsi produse cu o înălțime cuprinsă între 10 și 20 cm. Acestea sunt vândute în role de 9 m lungime.

Oferim, de asemenea, o gamă de alte produse de care veți avea nevoie în grădina dumneavoastră. Recomandăm în special mașinile de tuns iarba și mașinile de tuns iarba. Aceste dispozitive vă vor ușura foarte mult întreținerea gazonului și tăierea regulată a acestuia, chiar și în locurile greu accesibile.

De asemenea, avem și alte produse pentru grădină, cum ar fi foarfeci de tuns gardul viu și foarfece de grădină. De asemenea, ne vom asigura că plantele dvs. sunt bine udate cu accesoriile și sistemele de irigare potrivite. Avem, de asemenea, o gamă de produse de protecție pentru grădină, cum ar fi mănuși, măști și ochelari de protecție. Acestea sunt deosebit de bune pentru a le avea la pulverizare sau la tăierea lemnului.