Bordura gazon separatoare

Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

Setati descendent
37 6
pe pagina
73 6

Bordura gazon separatoare gazon verde

Daca iti doresti sa mentii limite clare intre partile individuale ale gradinii, apeleaza la bordura pentru gazon. Acesta este un produs care se va dovedi util si la separarea straturilor de legume, a straturilor de flori sau la protejarea arbustilor sau pomilor fructiferi.

Bordurile separatoare de gazon sunt deosebit de utile pentru arbustii fructiferi care au nevoie de mulci de scoarta. Acestea vor reduce riscul ca scoarta sa se raspandeasca pe gazonul tau. De asemenea, acestea iti vor permite sa te ocupi mai usor de estetica gradinii.

Borduri separatoare gazon si pavaj – tipuri si modele disponibile

Bordurile de gazon disponibile in oferta noastra sunt produse din plastic. Poti alege modele de bordura delimitare gazon de culoare verde sau maro. Totul depinde de zona pe care vrei sa o ingradesti.

Bordura separatoare gazon de culoare verde va functiona foarte bine mai ales la marginea gazonului, langa poteci. Diferit, bordura separator gazon de culoare maro poate fi folosita pentru a separa spatiul pentru plantare sau pentru paturi de flori.

Gama de borduri gazon din plastic dispune de produse in forme ondulate si inaltimi diferite. In oferta noastra vei gasi produse cu o inaltime cuprinsa intre 10 cm si 20 cm. Acestea sunt vandute in role de 9 m lungime.

Bordura gradina si produse de care ai nevoie in gradina

Dincolo de borduri delimitare gazon, iti punem la dispozitie o gama de alte produse de care vei avea nevoie in gradina ta. Recomandam in special masinile de tuns iarba. Aceste dispozitive iti vor usura foarte mult intretinerea gazonului si taierea regulata a acestuia, chiar si in locurile greu accesibile.

De asemenea, avem si alte produse pentru gradina, cum ar fi foarfeci de tuns gardul viu si foarfeci de gradina. De asemenea, ne vom asigura ca plantele tale sunt bine udate cu accesoriile si sistemele de irigare potrivite.

Pe site-ul nostru avem, de asemenea, o gama de produse de protectie, cum ar fi manusi, masti si ochelari de protectie. Acestea sunt deosebit de bune pentru a le avea la pulverizare sau la taierea lemnului.

Comanda online bordura gazon sau separator gazon tip bordura la preturi speciale!

 Iti doresti o gradina spectaculoasa? Poate ai nevoie de un gazon mereu ingrijit, care arata intact fara prea mult efort. Atunci este cazul sa alegi un model de bordura gazon care sa iti completeze estetica gradinii! Vezi chiar acum oferta noastra online si alege produsul cu disponibilitate imediata in stoc si asiguram livrare rapida pana la usa casei tale!