Menghine

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 19

Setati descendent
94 19
Pagina
pe pagina
23 19

Dacă ați lucrat cel puțin o dată într-un atelier, știți cât de important este să puteți lucra cu ambele mâini și să aveți libertate de mișcare atunci când lucrați cu metalul, de exemplu. De aceea, merită să aveți un menghină în atelier. În oferta noastră veți găsi modele care sunt potrivite atât pentru atelierele de hobby și de acasă, cât și pentru studiourile profesionale.

O menghină de atelier este folosită în principal pentru fixarea obiectelor realizate din materiale dure - pentru cele mai ușoare, o menghină de modelare este o alegere mai bună. Pentru lucrări grele, merită să folosiți menghine care sunt fabricate din fontă. Acestea sunt perfecte atât pentru prelucrarea manuală, cât și mecanică a produselor selectate. Un produs deosebit de interesant este o menghină de lăcătușerie cu cap rotativ. Datorită acestei soluții, piesa de prelucrat poate fi plasată în poziția cea mai convenabilă. Acest tip de menghine este o alegere bună în special în cazul prelucrării obiectelor mici, cum ar fi, de exemplu, cheile. Menghinele rotative se vor dovedi, de asemenea, utile în atelierele de acasă ale persoanelor care fac adesea bricolaj.

În funcție de model, menghinele sunt fixate pe masă cu șuruburi sau cu o clemă. O soluție interesantă pentru pasionații de bricolaj care au suficient spațiu este achiziționarea unei mese potrivite pentru atelier. În oferta noastră, avem mese pregătite, care sunt perfecte pentru efectuarea diferitelor lucrări. Un exemplu interesant este bancul de lucru Topex. Se distinge prin dimensiuni compacte, precum și prin posibilitatea de a fixa diverse obiecte pe masa de lucru datorită fălcilor din plastic.

De asemenea, vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta bogată de produse din categoria de siguranță și igienă, datorită cărora vă veți proteja împotriva deteriorărilor în timpul lucrului. Merită să acordați atenție, de exemplu, ochelarilor de protecție, care vă vor proteja ochii de așchiile de metal care se pot sparge în timpul prelucrării materialului.