Leviere, răngi

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 26

Setati descendent
66 26
Pagina
pe pagina
39 26

O rangă este o unealtă foarte utilă pe șantierele de construcții. Este utilizat în principal în timpul diferitelor tipuri de lucrări de demolare. Piesele sunt folosite pentru a scoate ramele ușilor, precum și pentru a ridica diferite tipuri de greutăți. Bara de ciocan, cunoscută în regiune și sub numele de "breaker", poate fi folosită și ca unealtă pentru a scoate din lemn cuiele bine înfipte. Forma sa caracteristică face posibilă îndepărtarea acestora cu o forță relativ mică.

Clasa clasică a ranga de construcții este o unealtă fabricată din metal de înaltă calitate, durabil, care are două vârfuri de formă diferită: un capăt este aplatizat, iar celălalt este îndoit și despicat (așa-numitul extractor de cuie). De asemenea, puteți alege o rangă cu un singur vârf, cum ar fi un pistol de unghii. Acest tip de unealtă are, de asemenea, un mâner cu un finisaj antiderapant, care permite o prindere mai sigură în timpul lucrului. Acest lucru împiedică alunecarea ranga, chiar și atunci când mâinile sunt ude. Acest lucru este deosebit de important în special pentru locurile de muncă în care este necesară o presiune mare. Acest lucru reduce riscul ca ranga să alunece și să provoace daune lucrătorului sau suprafeței din jurul său.

În gama noastră veți găsi rangă cu diametre și unghiuri diferite. În funcție de model, acestea pot fi de culoare neagră sau roșie. Acestea sunt produse ale unor mărci precum Neo, Top Tools și Topex, care sunt apreciate atât de pasionații de bricolaj, cât și de profesioniști. În magazinul nostru veți găsi, de asemenea, diferite tipuri de unelte de mână, inclusiv șurubelnițe, ciocane și dălți.

De asemenea, vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta de scule electrice, care vă permit să accelerați semnificativ lucrările de renovare și de construcție.