Pulverizatoare

Vizualizare ca Grila Lista

9 Articole

Setati descendent
20 9
pe pagina
74 9

Fiecare grădinar, fie că este profesionist sau amator, dorește să își protejeze în mod corespunzător culturile. O modalitate de a face acest lucru este pulverizarea periodică cu preparate selectate în mod corespunzător. Din acest motiv, un pulverizator ar trebui să fie o piesă de echipament în aproape fiecare grădină.

În oferta noastră veți găsi multe modele de pulverizatoare, care variază în funcție de dimensiuni și utilizare. Pentru cei care stropesc doar arbuști ornamentali mici sau plante fructifere, recomandăm pulverizatoare manuale de grădină mici, cu o capacitate de aproximativ 2 litri. Aceste dispozitive sunt ușor de utilizat și nu ocupă mult spațiu. Dacă doriți mai multă comoditate, puteți alege un model comod fără fir, care poate funcționa continuu timp de 60 de minute.

Pentru cei care trebuie să efectueze pulverizări mai mari în grădină sau să lucreze în livezi, se recomandă pulverizatoarele cu rucsac. Acest tip de dispozitiv permite o muncă mai lungă. De asemenea, designul lor oferă un confort mai mare în timpul pulverizării. Pentru copacii înalți, alegeți modele cu o lance de stropire lungă. Acest lucru permite produsului să ajungă chiar și la cele mai înalte ramuri.

În oferta noastră, veți găsi pulverizatoare de mărci precum Neo, Topex sau Verto. Aceștia sunt specializați în producția de unelte de atelier și de grădină, care se disting prin calitatea înaltă și respectă toate standardele europene.

Nu uitați să vă protejați atunci când pulverizați. Folosiți măști de protecție, ochelari de protecție și mănuși. Veți găsi toate aceste produse în magazinul nostru. Aruncați o privire la secțiunea noastră de siguranță și sănătate. Dacă nu știți ce model ar trebui să alegeți, vă rugăm să contactați consultantul nostru. Acestea vă vor ajuta să vă decideți.