Convectoare

Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

Setati descendent
78 5
pe pagina
28 5

Radiatoarele tradiționale sunt din ce în ce mai puțin folosite. Se caută alte soluții care să permită încălzirea eficientă a caselor și apartamentelor. Una dintre cele mai interesante propuneri sunt încălzitoarele electrice moderne. Ele se disting, printre altele, prin aspectul lor modern, minimalist, datorită căruia sunt folosite cu atâta plăcere în amenajările contemporane. Dimensiunile lor relativ mici (sunt mult mai subțiri decât radiatoarele tradiționale) înseamnă că pot fi amplasate acolo unde nu există spațiu pentru radiatoare mari din fontă sau aluminiu. Totuși, acesta nu este singurul avantaj al acestui produs. Radiatorul electric este potrivit atât pentru temperaturi scăzute, cât și pentru temperaturi ridicate și are protecție împotriva supraîncălzirii. Construcția sa face ca acesta să fie sigur de utilizat și în încăperile în care există animale de companie sau copii mici.

Încălzitorul electric din gama noastră poate fi folosit ca încălzitor de perete sau poate sta direct pe podea. Acesta are un dispozitiv special de siguranță care împiedică răsturnarea sa.

Încălzitoarele noastre convectoare pot fi utilizate atât în încăperi uscate, cum ar fi camerele de zi și dormitoarele, cât și în încăperi umede, cum ar fi băile și toaletele. Acestea au un nivel de protecție IP24. Aici trebuie să vă amintiți să plasați încălzitorul în locul potrivit în cameră și să îl folosiți în mod corespunzător.

Un avantaj suplimentar al acestui tip de încălzitor este termostatul încorporat și programatorul săptămânal. Dispozitivul este echipat cu un panou de control intuitiv. Parametrii săi pot fi, de asemenea, setați cu ajutorul unei telecomenzi sau al unui dispozitiv mobil cu o aplicație preîncărcată (modele selectate). Printre modelele propuse veți găsi încălzitoare de diferite dimensiuni și puteri, astfel încât să le puteți adapta la nevoile dvs. și la dimensiunea camerei care urmează să fie încălzită.