Benzi adezive

Vizualizare ca Grila Lista

10 Articole

Setati descendent
14 10
pe pagina
83 10

Benzile adezive sunt produse care pot fi găsite în aproape fiecare casă, birou sau școală. Am pregătit benzi adezive specializate, care vă vor ușura mult mai mult efectuarea diferitelor tipuri de lucrări.

Una dintre principalele grupe de produse pe care le veți găsi pe acest site sunt benzile de vopsitor. Acestea sunt utile pentru asigurarea diferitelor spații, de exemplu, a ramei ferestrelor sau a ușilor, precum și a contactelor în timpul vopsitului pereților. De asemenea, merită să le folosiți atunci când faceți tăieri de tavan sau tăieri de culori. Puteți alege între benzile de pictură albastre și galbene de lățimi diferite. Benzile galbene pot fi utilizate cu succes în interior, în timp ce benzile albastre - datorită rezistenței lor sporite - pot fi utilizate și în exterior.

O soluție interesantă, deosebit de populară în rândul pasionaților de bricolaj, sunt benzile adezive pe ambele fețe. Acestea pot fi utilizate pentru mici reparații, precum și pentru asamblare. În zilele noastre, este populară montarea cârligelor pentru prosoape sau a suporturilor pentru hârtie igienică cu bandă adezivă pe două fețe, deoarece nu necesită găurire în perete.

De asemenea, puteți găsi și alte tipuri de bandă adezivă care vă vor fi de folos în timpul renovărilor și al diverselor reparații - inclusiv banda de reparații argintată, banda de armare și banda de tencuială. De asemenea, am pregătit propuneri pentru persoanele care intenționează să se mute sau care doresc să-și protejeze obiectele de deteriorare în timpul unei renovări. Acestea sunt benzi de ambalare, care sunt utilizate pentru pregătirea coletelor și protejarea cutiilor de carton cu bunuri împotriva deschiderii accidentale. De asemenea, consultați selecția noastră de benzi de avertizare.

Vă încurajăm să vă familiarizați cu conținutul altor categorii din magazin. Oferim, printre altele, accesorii pentru sănătate și siguranță, cum ar fi măști și ochelari de protecție.