Nivele clasice și laser

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 79

Setati descendent
60 79
pe pagina
23 79

Determinarea exactă a nivelului diverselor suprafețe, de exemplu tavane sau podele, precum și a liniilor cu plumb (de exemplu, pereți) este un element important în multe lucrări de construcție și renovare.


În acest scop, este important sa folositi instrumente speciale. Cele mai frecvent utilizate instrumente sunt nivelele cu bulă de aer, care funcționează pe baza gravitației. În magazinul nostru, puteți cumpăra diverse accesorii de acest tip. Cel mai popular este nivela cu bula de aer, care este echipat cu o fiolă specială umplută cu lichid și o bulă de aer care servește drept indicator.

În plus, oferim o soluție ceva mai puțin populară, și anume o nivelă cu bulă de aer pentru apă, care este deosebit de utilă pentru nivelarea pieselor care sunt foarte îndepărtate. Magazinul nostru oferă, de asemenea, o nivelă cu laser, care facilitează efectuarea de măsurători foarte precise, chiar și în locuri greu accesibile.

Recomandăm, de asemenea, laserele moderne.


Acestea sunt cele mai precise instrumente pentru determinarea nivelului și a liniei cu plumb. Oferim, printre altele, lasere transversale profesionale care proiectează două linii perpendiculare pe o anumită suprafață - una verticală și una orizontală. Echipamentele electronice de acest tip sunt utile în multe lucrări de construcții și finisaje. Acestea facilitează așezarea plăcilor, aplicarea benzilor de tapet, crearea de modele pe perete sau agățarea grupurilor de tablouri. Laserele încrucișate de mărci recunoscute comandate în magazinul nostru au certificate de calitate și siguranță corespunzătoare și sunt ambalate într-o cutie estetică și utilă.

Un tip specific de lasere încrucișate este laserul plan. Acesta permite afișarea liniilor cu o rază de 360 de grade, ceea ce facilitează foarte mult nivelarea, deoarece nu mai este nevoie să se deplaseze echipamentul dintr-un loc în altul. Dispozitivele disponibile în oferta noastră sunt foarte confortabile în utilizarea de zi cu zi, deoarece sunt echipate cu un mecanism convenabil de auto-nivelare.

Luati in considerare unul dintre produsele noastre:


75-100- CROSS LASER 10M, cu SUPORT MAGNETIC

MARCA: NEO TOOLS

Laserul NEO autonivelant în cruce cu o lungime de undă de 635 nm este utilizat în lucrări de construcții și finisare. Luati in considerare ca produsul il puteti utiliza pentru a marca o linie verticală și orizontală, precum și ambele linii simultan, pe o distanță de până la 10 metri. Avantajul incontestabil al dispozitivului este reducerea timpului necesar lucrărilor de nivelare. Laserul cu linii transversale este echipat cu un mecanism de autonivelare în intervalul +/- 5 °, care permite lucrul precis, fără a fi nevoie de setări manuale. Carcasa cauciucata previne alunecarea produsului din mana ta. Laserul este echipat cu un filet de trepied de 1/4 ". Suportul magnetic vă permite să atașați produsul pe suprafețe metalice. Aparatul este echipat cu un indicator luminos de dezaliniere. O carcasă practică facilitează depozitarea și protejează produsul în timpul transportului. Calitatea este garantat de certificatul european CE.

Marca NEO.indeplineste asteptarile profesionistilor.

Mai jos va prezentam cateva caracteristici ale produsului:

EAN5907558433999 


Tip baterie       2 x AAA 

Tip nivel laser cu autonivelare 

Lungime de undă a luminii laser 635 

Precizie            ± 0,5 mm/m 

Interval             10 

 

Marcare:

 

  •  plană ,
  • orizontală, 
  • verticală, 
  • cruce.

  •   #cautati

             #trebuie sa cautati