Prelata impermeabila

Vizualizare ca Grila Lista

7 Articole

Setati descendent
66 7
pe pagina
55 7

Prelate impermeabile: sistem de umbrire rezistent UV

Prelata este un sistem de prindere din material plastic voluminos, rezistent UV, in mare parte impermeabil, care ajuta la protejarea mobilierului de gradina, a uneltelor sau a culturilor de fructe. De asemenea, aceasta functioneaza bine pentru acoperirea lemnului, daca vrei sa iti acoperi piscina sau pentru o umbrire a iazurilor sau a ingrasamintelor.

O prelata poate avea multe utilizari. Alege una care functioneaza cel mai bine pentru nevoile tale individuale. Magazinul Fixero dispune de o selectie variata de inele de prindere si prelate pe diferite marimi si grosimi de la marci recunoscute care pot fi folosite in diferite moduri si medii de lucru. 

Prelata impermeabila rezistenta UV: protectie pentru diverse obiecte

Rezistenta prelatei si transmiterea luminii sunt deosebit de importante in cazul prelatelor utilizate ca folii horticole. Este important ca prelatele sa fie dedicate pentru mai multe anotimpuri, astfel incat eficienta lor sa fie la fel de mare atat iarna, cat si vara.

Pentru transportul obiectelor, echipamentelor sau mobilierului pe o remorca sau pe o pluta, merita sa achizitionati o prelata din polietilena. Acesta este foarte rezistent la apa si la razele UV. Acest tip de prelata este deosebit de util pentru persoanele care calatoresc mult sau care sunt implicate profesional in transporturi si mutari.

Tipuri de prelata laminata cu inele de prindere

In oferta magazinului online gasesti cate o prelata pentru fiecare nevoie. Spre exemplu, te poti uita in categoria noastra de produse si sa iti alegi preferatul in functie de lungime, de dimensiune si grosime. Este foarte important sa retii ca exista trei tipuri principale de prelate:

  • prelate albastre (greutate de aproximativ 50-65 g/m2), foarte populare pe piata poloneza. Fabricat din polipropilena sau PVC, la preturi bune
  • prelate verzi (greutate de aproximativ 90 g/m2) – mai durabile si mai putin predispuse la rupere, pot fi, de asemenea, fabricate din PVC
  • prelate de culoare argintie (greutate de aproximativ 130 g/m2), robuste si fabricate din materiale de inalta calitate – un tip de prelata potrivit pentru vanturi puternice si ploi torentiale

Comanda online cu livrare rapida prelata impermeabila pe Fixero!

Totusi, cele mai durabile sisteme de acoperire sunt prelatele  cu o greutate de pana la 200 g/m2. Acestea sunt utilizate in agricultura si in industrie. Sunt indispensabile pentru asigurarea materialelor si bunurilor pe scara larga si in productie. De asemenea, sunt ideale pentru protectia pe termen lung a acoperisurilor, structurilor sau depozitelor.

Acest tip de prelata este, de asemenea, un element practic pentru a imparti o camera sau o sala in mai multe sectiuni. Te invitam sa descoperi intreaga noastra selectie si sa alegi intotdeauna produsul cu disponibilitate imediata in stoc, pentru a beneficia de livrare cat mai rapida a produselor tale preferate.