Prelate

Vizualizare ca Grila Lista

7 Articole

Setati descendent
81 7
pe pagina
20 7

Prelate

Prelatele sunt materiale plastice voluminoase, în mare parte impermeabile, care ajută la protejarea mobilierului de grădină, a uneltelor sau a culturilor de fructe. De asemenea, acestea funcționează bine pentru acoperirea lemnului, a piscinelor, a iazurilor sau a îngrășămintelor.

O prelată poate avea multe utilizări. Este bine să alegeți unul care funcționează cel mai bine pentru nevoile dumneavoastră individuale. Magazinul Fixero dispune de o selecție largă de prelate de la mărci recunoscute.

Protejarea mobilierului și a jardinierelor de sus

Rezistența prelatei și transmiterea luminii sunt deosebit de importante în cazul prelatelor utilizate ca folii horticole. Este important ca prelatele să fie dedicate pentru mai multe anotimpuri, astfel încât eficiența lor să fie la fel de mare atât iarna, cât și vara.

Pentru transportul obiectelor, echipamentelor sau mobilierului pe o remorcă sau pe o plută, merită să achiziționați o prelată din polietilenă. Acesta este foarte rezistent la apă și la razele UV. Acest tip de prelată este deosebit de util pentru persoanele care călătoresc mult sau care sunt implicate profesional în transporturi și mutări.

Cum aleg o prelată?

Vă rugăm să rețineți că există trei tipuri principale de prelate:

  • prelate albastre (greutate de aproximativ 50-65 g/m2), foarte populare pe piața poloneză. Fabricat din polipropilenă sau PVC, la un preț bun,
  • prelate verzi (greutate de aproximativ 90 g/m2) - mai durabile și mai puțin predispuse la rupere, pot fi, de asemenea, fabricate din PVC,
  • prelate de culoare argintie (greutate de aproximativ 130 g/m2), robuste și fabricate din materiale de înaltă calitate - un tip de prelată potrivit pentru vânturi puternice și ploi torențiale.

Prelate

Totuși, cele mai durabile prelate sunt prelatele de acoperire cu o greutate de până la 200 g/m2. Acestea sunt utilizate în agricultură și în industrie. Acestea sunt indispensabile pentru asigurarea materialelor și bunurilor pe scară largă și în producție. De asemenea, acestea sunt ideale pentru protecția pe termen lung a acoperișurilor, structurilor sau depozitelor.

Acest tip de prelată este, de asemenea, un element practic pentru a împărți o cameră sau o sală în mai multe secțiuni. Dacă sunteți în căutarea unei game largi de prelate, nu uitați să vizitați magazinul online Fixero.