Burghiu sticla

Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

Setati descendent
24 4
pe pagina
7 4

Burghiu sticla - instrumentul ideal pentru aplicatii din sticla si portelan

Realizarea unei gauri in sticla sau pe o suprafata ceramica necesita utilizarea unui echipament adecvat. In primul rand, ai nevoie de unelte electrice adecvate, cum ar fi un burghiu sau o masina de gaurit cu ciocan. In plus, sunt necesare si burghie sticla speciale pentru acest tip de material. Cu acestea poti crea gauri estetice, cu margini netede si uniforme.

Iata care sunt specificatiile unui burghiu sticla care te va ajuta sa facilitezi procesul de gaurire si de taiat sticla. 

Modelele de burghie sticla si ceramica sunt utile pentru orice pasionat de bricolaj

Acestea fac posibila prelucrarea portelanului, a ceramicii, a sticlei netemperate, a placilor ceramice si a altor suprafete structurate. Acestea pot fi folosite pentru a face gauri perfecte in oglinzi, de exemplu, ceea ce usureaza munca la instalarea iluminatului. De asemenea, un burghiu pentru ceramica si sticla poate fi utilizat si la instalarea de panouri in bucatarii sau la construirea de pereti despartitori in anumite incaperi, atat timp cat materialul prelucrat este sticla sau ceramica.

Burghiele pentru sticla si placi ceramice de la Graphite, un brand specializat in productia de instrumente pentru bricolaj, sunt rezistente și foarte eficiente, furnizorul fiind apreciat la nivel international. Prin urmare, produsele sunt caracterizate de o calitate premium. 

Comanda burghiu sticla premium la un pret accesibil!

Daca esti in cautarea unui burghiu pentru sticla, exploreaza gama noastra si alege produsul potrivit nevoilor tale. Graphite si Fixero iti pun la dispozitie burghiu pentru placi ceramice si sticla de 10 mm, 8 mm, 6 mm sau 5 mm cu coada cilindrica. Diametrul unu burghiu ceramica este foarte important pentru precizia gaurii si pentru a evita fisurile, atat in sticla, cat si in materiale ceramice, cum ar fi gresie. 

In magazinul nostru, poti gasi asa-numitele burghie de sticla cu aripioare. Numele lor provine de la un varf specific al acestui tip de accesorii - forma sa seamana cu o aripioara triunghiulara. O astfel de tija conica este fabricata din carbura sinterizata, prin urmare este perfecta nu numai pentru sticla, ci si pentru suprafetele ceramice. Datorita acesteia, este usor sa inserezi o gaura fara riscul de a zgaria materialul.

Comanda online de pe site-ul nostru si beneficiezi de livrare rapida si sigura!