Slefuitoare excentrice

Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

Setati descendent
22 3
pe pagina
71 3

Slefuitoare excentrice pentru un finisaj precis

Slefuitoarele excentrice, sau polizoarele excentrice, sunt unelte electrice sau pneumatice utilizate pentru finisarea suprafetelor. Acestea folosesc un disc rotativ excentric care se roteste într-un mod circular si excentric. Uneltele electrice precum gama de slefuitoare cu excentric sunt utile in atelierul de constructie pentru a indeplini o varietate de sarcini de prelucrare a suprafetelor.

Acestea pot fi folosite pentru a indeparta materialul in exces de pe suprafata obiectelor din lemn, metal, plastic sau alte materiale. In functie de baza diametrului, slefuitoarele de 125 mm pot fi utilizate si pentru a finisa suprafete pretentioase sau pentru a crea texturi artistice pe suprafetele prelucrate.

Dupa tipul de hartie abraziva utilizata, slefuitoarele excentrice pot fi folosite pentru finisarea lemnului sau chiar a metalului. Functionarea lor este similara cu cea a modelelor oscilante, insa, in acest caz, se utilizeaza o miscare de rotatie suplimentara. Ca urmare, gama de slefuitoare excentrice ofera un finisaj mult mai fin.

Acesta este motivul pentru care sunt folosite, de exemplu, de catre pictori, atunci cand pregatesc suprafata pentru un nou strat de vopsea sau lac. Aceste unelte sunt, de asemenea, ideale pentru tamplari si pentru pasionatii de bricolaj care lucreaza cu lemnul. Datorita lor, poti pregati lemnul pentru vopsire. In magazinul nostru vei gasi produse ale unor marci apreciate de profesionisti, cum ar fi Graphite sau Verto.

Slefuitor excentric: masina de slefuit pentru finisaje

Fiecare slefuitor excentric din oferta noastra este un produs pregatit in conformitate cu standardele europene de siguranta. Acest lucru este evidentiat de marcajul CE de pe instrumentele disponibile. Vei gasi atat unelte alimentate de la retea, cat si cu acumulator. Daca optezi pentru aceasta din urma, retine ca pachetul de baterii disponibile separat se va potrivi si pentru alte scule electrice ale marcii respective.

Caracteristici:

  • forma constructiva compacta, ergonomica, cu suprafete softgrip mari
  • pentru pozitii de prindere variabile si utilizare deosebit de confortabila
  • preselectia turatiei pentru lucrul in functie de material
  • dispozitivul de franare a discului abraziv impiedica deteriorarea semifabricatului
  • miscarea excentrica plus rotatia asigura cea mai fina slefuire cu un randament ridicat
  • prindere cu arici pentru inlocuirea rapida, comoda a foii abrazive

Pe ce suprafete se recomanda un slefuitor cu excentric?

Datorita constructiei sale unice, un slefuitor excentric produce un nivel mai ridicat de stralucire si lustruire. Lucrul pe piese care au o structura complicata cu indoituri sau alte imperfectiuni devine mult mai eficient cu ajutorul unor slefuitoare excentrice. Slefuirea cu finisare fina se realizeaza cel mai bine folosind slefuitoare excentrice.

Acestea lucreaza cu o varietate de suprafete si slefuiesc piese diferite:

  • in constructii
  • reparatii auto
  • restaurarea mobilierului
  • decoratiuni

La slefuirea lemnului, echipamentul este folosit nu doar pentru lustruire. Ci mai degraba pentru prelucrarea finala, astfel incat sa poata fi vopsit sau lacuit. Peretii din plastic, metal, lemn si rigips-carton pot fi slefuiti cu slefuitorul excentric. Banda, vibratiile si unghiular sunt toate mai putin comune decat celelalte. Cand lustruiesti cu ajutorul unor slefuitoare excentrice, te poti astepta la un finisaj mai fin. Acest lucru se datoreaza modului in care sunt proiectate si functioneaza.

Comanda slefuitoare excentrice cu livrare rapida pentru atelierul tau!

Ai nevoie de produse de calitate pentru echiparea atelierului tau de constructie? Alege cu incredere slefuitoare excentrice de la Fixero! Pe langa uneltele electrice, am pregatit o gama de accesorii suplimentare pentru clientii nostri, inclusiv discuri de slefuire complementare de diferite gradatii.

Acest lucru iti permite sa alegi produse care se potrivesc cel mai bine cu tipul de lucrare pe care urmezi sa o incepi! Oferim, de asemenea, consultanta de specialitate privind alegerea echipamentelor si accesoriilor.  Comanda online cu incredere si te bucuri de livrare rapida oriunde in tara!