Polizor multifunctional

Vizualizare ca Grila Lista

1 Articol

Setati descendent
86 1
pe pagina
36 1

Ce este un polizor multifunctional?

Un polizor multifunctional face parte din categoria de unelte electrice versatile, care sunt utilizate in ateliere, garaje si alte locuri unde se efectueaza lucrari de prelucrare a materialelor. Un polizor multifunctional poate fi utilizat pentru o varietate de operatiuni de prelucrare, cum ar fi polizarea, slefuirea, taierea si curatarea.

Produse electrice din categoria de slefuire - Caracteristici

Caracteristicile unui polizor multifunctional pot varia in functie de modelul si producatorul acestuia, insa majoritatea modelelor includ un motor puternic si unelte pentru diferite operatiuni. De exemplu, majoritatea polizoarelor multifunctionale au accesorii precum discuri de taiere, discuri de polizare si diverse burghie pentru prelucrarea lemnului sau a metalului.

  • Functioneaza cu o baterie care ofera o putere suficienta pentru operatiuni de taiere, slefuire si razuire
  • Asigura 5.000 si 20.000 de rotatii pe minut
  • Unghiul de oscilatie este suficient de puternic pentru a prelucra o varietate de materiale dure
  • Suportul universal pentru unelte iti permite sa folosesti o gama larga de biti si accesorii
  • Carcasa cutiei de viteze este fabricata din aliaj de aluminiu durabil, pentru o mai mare rezistenta la uzura
  • Dispune de adaptor de extractie al prafului pentru conectarea la un aspirator in timpul slefuirii
  • Manerul cauciucat, cu forma speciala, asigura o prindere ferma si o utilizare confortabila si sigura
  • Zona de lucru este iluminata de doua LED-uri, pentru o mai buna vizibilitate chiar si in conditii de lumina slaba

Avantajele si utilizarile unui polizor multifunctional

Avantajele utilizarii unui polizor multifunctional sunt multiple. Una dintre cele mai importante este versatilitatea sa, care ii permite sa fie utilizat pentru o varietate de operatiuni de prelucrare. Acesta poate fi folosit pentru taierea metalelor, pentru slefuirea si polizarea suprafetelor sau pentru indepartarea ruginei si a vopselei.

Un alt avantaj important al polizorului multifunctional este eficienta sa. Acesta poate efectua operatiuni de prelucrare intr-un timp mai scurt decat ar fi necesar utilizand alte unelte. De exemplu, o lama de taiere pentru metal atasata unui polizor multifunctional poate taia mai repede decat un fierastrau traditional.

Polizoarele multifunctionale sunt utile si in situatiile in care spatiul de lucru este limitat. Ele sunt portabile si usor de manevrat, ceea ce le face ideale pentru lucrul in spatii mici sau pentru lucrarile de prelucrare la domiciliu.

Comanda online polizoare multifunctionale la preturi speciale!

Daca esti in cautarea unui polizor multifunctional de inalta calitate, atunci ar trebui sa verifici promotiile noastre online! Avem o gama larga de polizoare disponibile la preturi speciale si cu livrare rapida, direct la usa casei tale!

Indiferent daca ai nevoie de un polizor multifunctional pentru uz personal sau de o unealta profesionala, avem o selectie variata de produse care iti pot satisface nevoile. Te invitam sa descoperi selectia noastra online si sa gasesti modelele care te intereseaza!  Fiecare produs are o descriere detaliata a caracteristicilor, astfel incat sa poti alege cel mai potrivit pentru nevoile tale de lucru.