Mașină de frezat caneluri

Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

Setati descendent
35 2
pe pagina
40 2

Mașina de canelat și avantajele unor echipamente electrice

Mașina de canelat este o unealtă electrică special concepută pentru realizarea canelurilor precise și uniforme în diferite materiale, precum pereți, tavane și pardoseli, în scopul instalării cablurilor, conductelor de încalzire centrală, instalațiilor de alarmă și teletehnice, precum și controlul automatizării clădirilor.

Această mașină dispune de un disc diamantat, care poate pătrunde rapid în adâncime pe suprafețele dure. Este utilă în special pentru taiat, fiind un bun instrument pentru profesioniștii care se ocupă de instalarea și repararea instalațiilor electrice si de cabluri. 

Mașina de canelat poate crea caneluri rapid și precis, asigurând astfel o producție uniformă și de calitate. În plus, gama noastră de mașini de canelat propune modele capabile să creeze o varietate de tipuri de caneluri, ceea ce le conferă utilizatorilor o gamă largă de opțiuni.

În gama Fixero vei descoperi îndeosebi masini de canelat orizontale. Acestea sunt mai potrivite pentru crearea de caneluri mai mari și mai adânci, pe materiale mai dure. Pe de altă parte, mașinile verticale sunt mai potrivite pentru crearea de caneluri mai mici și mai superficiale, pe materiale mai subțiri. Te invităm să consulți ofertele noastre si să alegi produsul cu cel mai bun pret pentru bugetul tău!

Maşină de frezat caneluri în zidărie 

Oricine a încercat vreodată să taie o canelură pentru cabluri sau țevi știe cât de dificilă și consumatoare de timp este această sarcină. De aceea, merită să profiți de confortul pe care ți-l oferă o mașină de canelat beton. O mașină de canelat betonul este echipată cu două discuri care face o incizie pe suprafața selectată. Materialul dintre tăieturi este îndepărtat. Astfel, se creează caneluri uniforme în care poți introduce ulterior cabluri sau țevi.

O mașina de canelat beton poate tăia foarte repede caneluri perfect egale în pereți. Mașina canelat de calitate se recunoaște după capacitatea de funcționare în momentul în care se taie un spațiu în pereții din beton dur. Trebuie să nu uitați să alegeți un dispozitiv cu o putere potrivită, cu discuri de tăiere selectate corespunzător.

Caracteristici mașină de frezat caneluri pentru cablu

Una dintre caracteristicile principale ale acestei unelte este adaptabilitatea. Mașina canelat poate fi utilizata pentru a crea caneluri în materiale variate, cum ar fi beton, cărămidă sau tencuială, ceea ce o face utilă pentru o gama largă de proiecte.

O alta caracteristică importantă este durabilitatea și robustețea ei. Aceasta este realizata prin folosirea materialelor de calitate superioară și prin utilizarea unor componente fiabile și rezistente. Astfel, mașina de frezat caneluri poate fi utilizată intensiv fără a se deteriora sau a necesita service. Fiecare mașină de canelat beton din gama noastră este proiectată cu funcționalitatea în minte și este dotată cu mânere ergonomice, butoane intuitive și un design compact, care este ușor de manevrat

În funcție de model, poți monta și un disc care elimină necesitatea de a dăltui peretele. Cu toate acestea, trebuie să reții că mașinile de frezat caneluri gama noastră au, de asemenea, un sistem de aspirare a prafului, care reduce cantitatea de murdărie din încăpere în timpul lucrărilor de renovare.

Oferta noastră include, printre altele, mașini de frezat caneluri Graphite. Marca este specializată în producția de unelte electrice de înaltă calitate cu diverși parametri. Toate produsele care poartă sigla sa, inclusiv canelurile pentru cabluri electrice, sunt create în conformitate cu standardele europene de siguranță, fapt confirmat de certificatul CE.

Comandă online mașină de frezat caneluri cu livrare rapidă!

Ai nevoie de unelte electrice de înaltă calitate pentru tăiat suprafețe dure? Alege să cumperi întotdeauna instrumente de calitate și care să îți asigure eficiență în utilizare. Te invităm să descoperi gama noastră variată de mașini de frezat și să alegi unealta electrică în funcție de nevoile lucrărilor tale. Găsești produsele noastre în stoc cu disponibilitate imediată, iar termenul de livrare este de 1-2 zile lucrătoare.