Foarfece de metal

Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

Setati descendent
52 2
pe pagina
63 2

Foarfecele electric pentru tablă este soluția ideală pentru cei care lucrează cu piese din acest material.

Datorită preciziei ridicate a tăierii, pierderile de material sunt minime sau inexistente (totul depinde de modelul pe care îl alegeți). Foarfecele de tablă de acest tip reprezintă, prin urmare, o soluție mult mai bună decât modelele manuale. În plus, acestea sunt foarte sigure de utilizat. Foarfecele electric pentru metal are un sistem de blocare împotriva activării accidentale și un scut împotriva rumegușului care poate apărea în timpul tăierii.

Foarfecele de metal poate fi utilizat pentru plăci metalice drepte, ondulate și trapezoidale.

Foarfecele de tablă GRAPHITE de gamă înaltă (nr. ref. 59G401) cu motor de 500 W este proiectat pentru tăierea tablelor plane, ondulate și trapezoidale în linii drepte și curbe. Foarfecele permite tăierea oțelului cu o grosime maximă de 1,6 mm și a aluminiului cu grosimea de 2,5 mm. Nibbler decupează cureaua de 5 mm lățime. Diametrul minim al orificiului de pornire este de 22 mm. Datorită carcasei din aluminiu, unealta oferă o rezistență ridicată. Suportul matriței reglabil la fiecare 90° permite schimbarea direcției de tăiere. Viteza maximă a lamei este de 2000 de curse pe minut. Foarfeca are blocare împotriva pornirii accidentale pentru o mai mare siguranță și blocare a comutatorului pentru funcționare continuă. În plus, rozătorul are un cablu de alimentare de 5 metri. Periile uzate pot fi înlocuite de utilizator. Setul de instrumente include chei de service și husă de transport la îndemână. Conformitatea cu standardele europene este confirmată de certificatul CE.

Acestea pot tăia atât în linii drepte, cât și în cercuri.

Acestea pot tăia :

  • aluminiu,
  • oțel moale
  • oțel dur.

Grosimea materialului care poate fi tăiat cu foarfecele electric pentru metale depinde de modelul specific. Parametrii exacți pot fi găsiți în descrierea dispozitivului respectiv.

În oferta noastră, veți găsi foarfece pentru tablă de la mărci renumite, inclusiv Graphite, care este apreciat atât de profesioniști, cât și de pasionați. Toate modelele disponibile sunt fabricate în conformitate cu standardele europene de siguranță, fapt confirmat de marcajul CE.

În funcție de model, mașina poate efectua un număr maxim de cicluri între 1800 și 2000 pe minut. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți seta și o funcționare continuă, ceea ce va facilita foarte mult tăierea foilor mari de metal.

Din gama noastr de produse va prezentam:

Foarfecele de tablă GRAPHITE de gamă înaltă (nr. ref. 59G401) cu motor de 500 W este proiectat pentru tăierea tablelor plane, ondulate și trapezoidale în linii drepte și curbe. Foarfecele permite tăierea oțelului cu o grosime maximă de 1,6 mm și a aluminiului cu grosimea de 2,5 mm. Nibbler decupează cureaua de 5 mm lățime. Diametrul minim al orificiului de pornire este de 22 mm.

Datorită carcasei din aluminiu, unealta oferă o rezistență ridicată. Suportul matriței reglabil la fiecare 90° permite schimbarea direcției de tăiere. Viteza maximă a lamei este de 2000 de curse pe minut. foarfecele are blocare împotriva pornirii accidentale pentru o mai mare siguranță și blocare a comutatorului pentru funcționare continuă. În plus, dispozitivul are un cablu de alimentare de 5 metri. Periile uzate pot fi înlocuite de utilizator. Setul de instrumente include chei de service și husă de transport la îndemână. Conformitatea cu standardele europene este confirmată de certificatul CE.

Atunci când lucrați cu astfel de dispozitive, este foarte important să fiți atenți și să vă protejați corpul de posibile leziuni. Prin urmare, vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta prezentată în categoria siguranță și igienă. Vă recomandăm în special ochelari de protecție și mănuși.