Fierastrau pendular

Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

Setati descendent
86 6
pe pagina
69 6

Fierastrau pendular - un instrument versatil cu turatie reglabila

Atat pasionatii de bricolaj, cat si profesionistii implicati in renovare sau in fabricarea de mobilier, cunosc importanta preciziei si a sigurantei atunci cand lucreaza. Acesta este motivul pentru care folosesc fierastraie pendulare pentru a decupa forme specifice in materialele pe care le prelucreaza.

Un fierastrau pendular profesional este un dispozitiv de mici dimensiuni, usor de utilizat, care poate accelera in mod semnificativ munca echipelor de constructii si renovare, precum si a celor care fac machete si a persoanelor care doresc sa isi creeze propriul mobilier pentru bucatarie sau gradina si nu numai. 

La ce poate fi utilizat un fierastrau pendular cu acumulator?

In functie de necesitatile tale, poti utiliza un fierastrau vertical pentru taiere, fiind potrivit pentru materiale precum lemnul, metalul sau plasticul si derivatele din plastic.
 
Printre altele, acest dispozitiv poate fi utilizat pentru a taia gauri in blaturi de lucru (de exemplu, pentru chiuvete), precum si pentru elemente decorative. Un fierastrau pendular total nu este folosit doar pentru taiere lemn ci si pentru alte materiale si  poate efectua taieri atat in linii drepte, cat si in linii curbate.

Un fierastrau pendular vertical diferă în funcție de adancimea maxima de taiere, de lama fierastrau, dar si de specificatii si tipul de accesorii incluse. La noi pe site gasesti modele de fierastraie electrice care variaza intre 400 si 800 W. Acestea fac parte din gama de produse Graphite, Verto sau Energy +.  Acestea sunt marci specializate in crearea de scule electrice functionale.

Fiecare fierastrau electric pendular disponibil pe site are certificare europeana. 

Care sunt componentele unui fierastrau vertical cu acumulator?

Fierastraul pendular cu acumulator si incarcator are in componenta diverse piese care te poate ajuta sa ajustezi unghiul de taiere de la 0 la 45º. Cu alte cuvinte, un astfel de instrument te ajuta in efectuarea taieturilor transversale si longitudinale. Viteza unui astfel de fierastrau pendular poate ajunge pana la 4800 RPM, iar adancimea maxima poate ajunge chiar si pana la 65 mm in anumite materiale. 

Modelele Graphite și Verto au laser care poate imbunatati precizia de lucru si in plus, au aspiratoare care preiau praful dupa fiecare lucrare, pastrand locul curat. Panzele de fierastrau sunt protejate de capace rezistente, pentru a evita defectiunile. Pe langa panza verticala, alte componente importante ale fierastraului pendular cu laser sunt clema verticala, ecartamentul de ongleta, gardul transversal, gardul de rupere, insertul de extractie a rumegusului si impingatorul.

Comanda online cu livrare rapida fierastrau pendular!

Diferitele modele expuse au niveluri de putere diferite. Fierastraiele de mana de la Fixero au forme ergonomice, ceea ce le face foarte usor de manevrat. Alege un fierastrau pe masura nevoilor si asteptarilor tale! In oferta noastra gasesti fierastraie de 800 W, 650 W, 450 W sau chiar 400 W pentru semiprofesionisti la preturi avantajoase. 

Oferim, de asemenea, o gama larga de accesorii pentru fierastraie mecanice, inclusiv lame de fierastrau specializate. Acestea sunt disponibile la bucata, precum si in seturi.