Branțuri

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 13

Setati descendent
36 13
Pagina
pe pagina
90 13

Talpă pentru cizme de lucru

Adesea se acordă o mare atenție alegerii cizmelor de lucru potrivite, iar problema tălpilor interioare bine adaptate este complet ignorată. Acestea garantează un nivel ridicat de confort la mers, absorbind energia creată în timpul mersului prelungit sau al mișcărilor intense. La fel ca și încălțămintea, tălpile pentru cizmele de lucru trebuie să fie adaptate la tipul de ocupație. Magazinul Fixero oferă o gamă largă de tălpi pentru a vă calma piciorul.

De ce sunt necesare tălpile pentru cizmele de lucru?

Atunci când piciorul nu se potrivește bine în încălțăminte, acest lucru afectează negativ performanța întregului corp. Picioarele noastre sunt fundația pe care se sprijină sistemul scheletic și, prin urmare, tălpile de proastă calitate pot duce la dureri articulare sau chiar la dureri de coloană. Cu toate că, în cazul pantofilor de lucru, în loc de alergare intensă, de exemplu, se execută adesea o mulțime de ghemuiri - absorbția adecvată a energiei care apare în zona călcâiului sau ieșirea la muncă în condiții dificile poate fi crucială aici. În plus, tălpile bune pentru pantofii de lucru absorb în mod adecvat umezeala și atenuează presiunea piciorului pe sol.

Tipuri de tălpi pentru cizme de lucru

Deseori ne întrebăm ce tălpi de încălțăminte vor fi suficient de confortabile și, în consecință, ce tălpi de încălțăminte să alegem. Până nu începem să explorăm subiectul, s-ar putea să nu ne dăm seama câte tipuri de tălpi există. Deși ar putea părea doar o bucată discretă de material, spumă sau gel pe care o puneți în pantof, tălpile interioare ajută considerabil la mișcare. Talpa este concepută pentru a completa pantoful. Tipurile sale cunoscute sunt:

  • tălpi perforate,
  • tălpi antibacteriene,
  • tălpi interioare din polietilenă,
  • tălpi interioare cu gel de amortizare,
  • tălpi de pâslă,
  • inserții pentru izolare termică.

Talpă de pâslă

Acesta este cel mai comun tip de talpă. Talpa din pâslă pentru cizme de lucru, după cum sugerează și numele, este făcută din pâslă. Acestea se caracterizează printr-o bună protecție împotriva arsurilor și o bună absorbție a transpirației. Acestea îmbunătățesc calitatea mersului și sunt disponibile în mărimi complete.

Talpă termoizolantă

Talpă care protejează picioarele împotriva temperaturilor scăzute. Acestea vor fi ideale pentru oricine dorește o protecție adecvată împotriva frigului. De obicei, acest tip de talpă de încălțăminte este alcătuit din mai multe straturi de pâslă și un material termoizolant.

Talpă capitonată

Tălpile pentru cizmele de lucru, care sunt adesea fabricate dintr-un strat gros de gel moale. Acestea asigură o absorbție excelentă a șocurilor, astfel încât atât coloana vertebrală, cât și genunchii sunt mai puțin solicitați. Picioarele primesc, de asemenea, profilarea potrivită pentru a se potrivi cu forma individuală a încălțămintei.

Cât de des ar trebui să înlocuiesc tălpile de la pantofii de lucru?

În cazul utilizării frecvente a pantofilor de lucru, se recomandă înlocuirea tălpilor interioare chiar și la fiecare 2-3 luni. Având în vedere absorbția eficientă a umezelii, ar trebui, de asemenea, să vă gândiți, chiar și numai din motive de igienă, la noi tălpi interioare în situații de utilizare sporită a pantofilor.

Dacă încă vă întrebați ce talpă este potrivită pentru piciorul dumneavoastră - verificați gama de produse din magazinul Fixero. Produse selectate cu grijă pentru fiecare picior, acestea vor funcționa bine pentru mersul pe termen lung, purtare și chiar alergare.