Ochelari de sudură

Vizualizare ca Grila Lista

1 Articol

Setati descendent
12 1
pe pagina
84 1

Sudarea necesită cunoștințe și experiență adecvate. Aceasta permite efectuarea multor tipuri de reparații și crearea de diverse tipuri de instalații. Această tehnică de îmbinare este, de asemenea, adesea utilizată de către pasionații care lucrează cu metal. Pe lângă abilitățile de operare a echipamentului de sudură, este foarte important să aveți grijă de o protecție adecvată a corpului.

La sudură, protecția ochilor este cea mai importantă. Aici, ochelarii de sudură, pe care îi veți găsi în oferta noastră, vă vor fi de folos. Acestea sunt articole create, printre altele, de marca Topex. Acesta este apreciat atât de pasionați, cât și de profesioniști, care se preocupă de utilizarea unui echipament de bună calitate.

Ochelarii de sudură din oferta noastră sunt realizați în așa fel încât să protejeze ochii împotriva diferitelor tipuri de așchii care pot apărea în timpul sudării. Datorită lentilelor colorate, acestea reduc riscul ca ochii să devină sensibili la lumină. Acest lucru este foarte important, deoarece în timpul sudării pot apărea sclipiri foarte puternice, care vă pot afecta grav vederea.

Ochelarii de sudură pe care îi oferim sunt ergonomici și confortabili. Sunt ușor de pus și, datorită curelei reglabile, pot fi adaptate rapid la forma și mărimea capului. Toate produsele oferite în această categorie îndeplinesc cerințele de siguranță ale standardelor europene. Astfel, puteți fi siguri că primiți un produs care vă asigură siguranța în timpul lucrului.

Dacă sunteți interesat și de alte produse pentru protecția corporală, consultați categoria Sănătate și siguranță. Acolo veți găsi, printre altele, diferite tipuri de mănuși și măști de protecție. Acestea din urmă sunt deosebit de utile în cazul lucrărilor în care există mult praf, cum ar fi șlefuirea pereților sau rindeluirea lemnului.