Ochelari de protecție

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 13

Setati descendent
94 13
Pagina
pe pagina
67 13

Ochelari de protecție

La locul de muncă, este deosebit de important să se respecte regulile de siguranță. Pentru a vă proteja împotriva rănilor mecanice și a substanțelor nocive, trebuie să purtați îmbrăcăminte de protecție care să reducă la minimum riscul de rănire.

De multe ori, ceea ce doriți să vă protejați cel mai mult sunt ochii și vederea, așa că este o idee bună să alegeți ochelari de protecție pentru dvs. și pentru angajații dvs. care să reziste pericolelor din atelier, depozit, laboratoare sau de pe șantier.

Cum alegeți ochelarii de protecție pentru ochi?

În primul rând, este important să vă asigurați că ochelarii nu numai că acoperă cât mai mult din față și se potrivesc perfect pe piele. De asemenea, este important ca lentilele să fie foarte rezistente la zgârieturi și să fie confortabile și ușoare. Magazinul Fixero oferă ochelari de protecție din materiale de înaltă calitate - în special policarbonat, care este renumit pentru proprietățile sale durabile.

În funcție de natura activității, ochelarii vor trebui să fie echipați cu un alt tip de tehnologie. Atunci când se șlefuiesc, se taie, se sudează sau se lucrează în fumuri nocive, ochii sunt expuși la diverși factori nocivi.

Tehnologii de protecție a ochilor

Atunci când căutați ochelarii de protecție ideali pentru dumneavoastră, asigurați-vă că sunt adaptați pentru utilizarea în condiții specifice. Ochelarii pot fi caracterizați prin:

  • rezistență la zgârieturi,
  • rezistență la aburire
  • nicio restricție a câmpului vizual
  • Rezistența la UV,
  • ventilație,
  • adaptabil la forma feței,
  • posibilitatea de a schimba lentilele.
  • Ochelari de protecție sau ochelari de protecție - ce ar trebui să aleg?

În cazul în care scopul produsului este de a preveni intrarea în ochi a așchiilor, a rumegușului sau a piliturii, este o idee bună să optați pentru ochelari de protecție care se potrivesc bine pe față. În acest scop, ochelarii de protecție vor fi mai eficienți. În multe locuri, prezența lor este obligatorie și reglementată prin lege.

Totuși, spre deosebire de ochelari, aceștia sunt ceva mai grei și mai puțin confortabili pentru o utilizare prelungită. Din acest motiv, de multe ori este mai bine să optați pentru o alternativă sub forma unor ochelari mai puțin agățători, care protejează ochii cu la fel de multă eficiență.

Dacă nu sunteți sigur ce ochelari de protecție să alegeți, întrebați-i pe consultanții noștri.

Ochelari de protecție

Aceștia sunt ochelari de protecție care combină funcționalitatea, protecția adecvată a câmpului vizual și confortul. Principala lor sarcină este de a minimiza pătrunderea așchiilor de lemn, metal sau beton sub pleoapă. Magazinul Fixero oferă ochelari de protecție cu lentile colorate, lentile colorate, lentile transparente, precum și ochelari metalurgici și de sudură. Veniți pentru sfaturi profesionale.