Căști de protecție

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 14

Setati descendent
90 14
Pagina
pe pagina
72 14

Protejarea capului în timp ce se desfășoară diverse activități este unul dintre cele mai importante elemente legate de protecția corpului. O cască de construcții aleasă în mod corespunzător ajută la evitarea rănilor minore și a leziunilor grave ale corpului. Acesta reduce semnificativ riscul de afectare a sănătății sau chiar de deces ca urmare a contactului capului cu obiecte periculoase.

Atunci când alegeți o cască de protecție, acordați atenție mai ales materialului din care este confecționată. În oferta noastră veți găsi căști de lucru fabricate din plastic de înaltă calitate, durabil. Structura și designul acestor căști de protecție sunt de așa natură încât absorb energia produsă în cazul unui impact.

În oferta noastră veți găsi căști de protecție care sunt reglabile în circumferința principală. Acest lucru vă permite să ajustați confortabil casca la nevoile dvs. și vă sporește confortul și siguranța. O cască de sănătate și siguranță bine adaptată nu va aluneca de pe cap și îl va proteja mult mai bine împotriva rănilor.

Vă rugăm să rețineți, de asemenea, că modelele prezentate pe site au o vizieră mică, care este deosebit de utilă atunci când lucrați în aer liber.

În oferta noastră, veți găsi produse, printre altele, de la Topex. Este apreciat atât de pasionații de bricolaj, cât și de profesioniști. Căștile oferite de marcă îndeplinesc toate cerințele UE și au certificat CE.

Dacă doriți să completați un set complet care să permită protecția corpului în timpul lucrului, aruncați o privire la categoria OHS. Acolo veți găsi, printre altele, îmbrăcăminte de protecție, încălțăminte specială, măști și ochelari de protecție, mănuși și genunchiere. Având atât de multe opțiuni, veți găsi cu siguranță produsul perfect care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.